Ana SayfaGüncelAKP Milletvekili Özdağ: Erdoğan son mohikandır

AKP Milletvekili Özdağ: Erdoğan son mohikandır

HABER MERKEZİ – AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, partisinin genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için ‘son mohikandır’ dedi.

AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde dün bir işyerinin açılışında AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özdağ, AKP eski yöneticisi Ayhan Oğan’ın “Yeni bir devlet kuruyoruz” sözlerini ‘maksadını aşan bir ifade’ olarak değerlendirirken, Erdoğan için ‘son mohikan’ benzetmesinde bulundu.

DHA’nın haberine göre Özdağ, şu açıklamalarda bulundu:

‘Yeni bir devlet kuruyoruz’ ifadesi doğru değil. Sistem değişikliğine gidiyoruz dese anlardım. Rejimimiz belli, rejimimiz; Cumhuriyet. Devletimizin adı belli; Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Kurucusu da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür. Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten sonraki en büyük devrimci, en büyük reformist ve en başarılı siyasetçidir. 95 yıllık siyasetin Mustafa Kemal Atatürk’ten sonraki en büyük lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bence son mohikandır.




Önceki Haber
'Asker uğurlama' konvoyunda havaya ateş açan 5 kişiye gözaltı
Sonraki Haber
Netanyahu'nun talimatıyla İsrail’den Al Jazeera’yi kapatma kararı