Ana SayfaGüncel‘Ben zaten konuşuyorum’ diyen Erdoğan: Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim

‘Ben zaten konuşuyorum’ diyen Erdoğan: Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim

HABER MERKEZİ – AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içerisindeki tartışmalara değinerek, “Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

“Partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmalara şahit oluyorum” diyen Erdoğan sözleri şöyle sürdürdü:

Kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda kimilerinin şahsım adına adeta racon kestiği anlaşılıyor. Benim milletimle, partimle paylaşacağım düşüncem, teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline.

Şu köşe yazarı şöyle yazmış, şu köşe yazarının Cumhurbaşkanı ile şöyle dostluğu var, hiçbirisi beni bağlamaz. Ben zaten konuşuyorum ya bunlara gerek yok ki, yeri geldiği zaman bunları anlatıyorum.

Erdoğan, 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünde gündeme getirdiği ‘tek tip elbise’ uygulamasına ilişkin ise şunları söyledi:

Yakın zamanda bunları özel hazırlanmış tulumları içerisinde göreceksiniz. Özel elbiselerle duruşmalara geldiğiniz göreceksiniz. İnanıyorum ki, yıl sonuna kadar da yargımız bunlarla ilgili kararları büyük ölçüde vermiş olacaktır.

AKP Genel Başkanı Erdoğan, Almanya’da yapılacak seçimlere ilişkin çağrısını bir kez daha dile getirdi. Erdoğan, “Türkiye düşmanı olan partilere sakın ha, oy vermeyiniz” dedi.