Ana SayfaGüncelCHP: Raconu mafya babaları keser

CHP: Raconu mafya babaları keser

HABER MERKEZİ – AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline” sözlerini eleştiren CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, “Raconu mafya babaları keser” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Racon kesilecekse bizzat ben keserim” sözlerine tepki gösterdi.

Erdoğan’ın sözlerini Twitter hesabından eleştiren Tezcan, şunları söyledi:

Raconu mafya babaları keser. Devletin tepesinde racon kesilmez. Racon devleti mi, hukuk devleti mi? Yeni Türkiye’de hukuk devletinden racon devletine geçiş tamamlandı. Racon keserek iş görenler, bir gün kendi raconlarının kesilmesine de hazır olmalı.

Erdoğan ne demişti?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün partisinin Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada “Partimiz içinde kesinlikle arzu ve tasvip etmediğim tartışmalara şahit oluyorum” demiş ve sözlerini şöyle sürdürmüştü:

Kimi köşe yazarları üzerinden başlatılan bu tartışmalarda kimilerinin şahsım adına adeta racon kestiği anlaşılıyor. Benim milletimle, partimle paylaşacağım düşüncem, teklifim varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim, bu da böyle biline.


‘Ben zaten konuşuyorum’ diyen Erdoğan: Racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim