Ana SayfaGüncelEmekliliğini istedi: Ankara Emniyet Müdürü görevi bıraktı

Emekliliğini istedi: Ankara Emniyet Müdürü görevi bıraktı

HABER MERKEZİ – Ankara Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı. Başkent’in yeni emniyet müdürü ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz oldu.

14 Mart 2016 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından Resmi Gazete’de yayımlanan kararname ile Ankara Emniyet Müdürü olarak atanan Mahmut Karaaslan emekli oluyor.

Karaaslan, emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldı.

Karaaslan’ın emeklilik talebi önceki gün son şekli verilen il emniyet müdürleri kararnamesi listesinin  AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulması ve onay alması sonrasına denk geldi.

Hürriyet’ten Fevzi Kızılkoyun’un haberine göre belirlenen listede Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan da merkeze alındı.

Karaaslan’ın bunun üzerine dün İçişleri Bakanlığı’na giderek konuyla ilgili bilgi aldığı ve merkeze alınacağının kendisine iletildiği, bunun üzerine de emeklilik dilekçesini vererek yıllık izne ayrıldığı belirtiliyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nün, Karaaslan’ın emeklilik dilekçesini işleme koyduğu öğrenildi.

Karaaslan, 2006 yılı içerisinde 1. Sınıf Emniyet Müdürlüğü’ne terfi ederek 2007 yılında Polis Başmüfettişi olarak Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda, 2014-2016 yılları arasında Van İl Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştı.

Karaaslan’ın gidişinin ardından Ankara’nın yeni emniyet müdürü ise Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Servet Yılmaz oldu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Kuzey Suriye Federasyonu'na dair merak edilen sorular ve cevapları
Sonraki Haber
Haberden dönerken gözaltına alınan dihaber muhabirleri serbest bırakıldı