Ana SayfaGüncelBaşbakan Yıldırım’dan töreni terk eden Aziz Kocaoğlu için: ‘Şekeri çıktı, vitesler attı’

Başbakan Yıldırım’dan töreni terk eden Aziz Kocaoğlu için: ‘Şekeri çıktı, vitesler attı’

HABER MERKEZİ – İzmir’de toplu taşıma sistemi İZBAN’ın Selçuk hattının açılış töreninde Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşması sırasında aleyhine ve ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atılmasının ardından sitem ederek töreni terk etti. Kocaoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Başbakan Binali Yıldırım, “Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Aziz Başkan’ın şekeri var. Birden şekeri çıktı vitesler attı” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile TCDD ortaklığında hayata geçirilen toplu taşıma sistemi İZBAN’ın Selçuk hattının açılış töreninde Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun konuşma yaptığı sırada aleyhine ve ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları atıldı.

‘Bu proje İzmir Büyükşehir Belediyesi’nindir’

Sloganlar üzerine bir süre susan Kocaoğlu ardından şöyle konuştu:

Değerli arkadaşlar, dinlerseniz sözümü kısa kesip ineceğim. Bu projenin fikir babası da, uygulayıcısı da Sayın Başbakanımız burada, bu projenin anası da babası da İzmir Büyükşehir Belediyesidir. Bunu böyle bilin, Sayın Başbakan’a sorun. Ayıptır, ayıptır, bu yaptığınız 40’ı geçti.

Ben Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıyım. Ben sizlerin oylarıyla, yüzde 56 oy almış belediye başkanınızım. Siz nezaket kuralları içinde beni dinlemek zorundasınız. Bu proje Sayın Başbakanımız kadar benim projemdir. Buna göre davranılması ve adam gibi durulması gerekmektedir. Adam gibi durmaya çağırıyorum, adam gibi durun, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Aziz Kocaoğlu konuşmasının üzerine töreni terk etti.

Yıldırım: Başkan’ın şekeri var, şekeri çıktı vitesler attı

Bunun üzerine Kocaoğlu’nun ardından konuşan Başbakan Binali Yıldırım, “Başkan niye sinirlendi anladınız mı? Demek ki Recep Tayyip Erdoğan sevgisine hala tahammül edemeyenler var. Aziz Başkan’ın şekeri var. Birden şekeri çıktı vitesler attı. Ama öfke onun olsun, sevgi bizim olsun” dedi.

Törenin ardından Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan Aziz Kocaoğlu, kürsüde yuhalamalarla ve hakaretlerle karşılaştığını söyledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Adalet Bakanı Gül'den Zafer Çağlayan yorumu: "Bu büyük bir skandaldır"
Sonraki Haber
HDP'li Ayhan Bilgen'in tahliyesine itiraz