Ana SayfaGüncelHDP’den Bakırköy’de yapılacak ‘barış’ mitingine çağrı

HDP’den Bakırköy’de yapılacak ‘barış’ mitingine çağrı

HABER MERKEZİ – HDP İstanbul İl Örgütü, İstanbul Emek ve Demokrasi Koordinasyonu tarafından 10 Eylül’de Bakırköy’de düzenlenecek “Barış, özgürlük ve adalet” mitingine katılım çağrısında bulundu.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul İl Örgütü, İstanbul Emek ve Demokrasi Koordinasyonu tarafından Bakırköy’de düzenlenecek “Barış, özgürlük ve adalet” mitingine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

HDP İstanbul il binasında gerçekleştirilen toplantıya, HDP İstanbul Eşbaşkanı Cengiz Çiçek, Halkların Demokratik Kongresi (HDK) İl Yürütme Kurulu üyesi Hekim Çoşkun ile HDP il yöneticileri katıldı.

“Barış, özgürlük, adalet; OHAL’e hayır; KHK’ler iptal edilsin; barış mitinginde buluşalım” pankartının asıldığı toplantı salonunda konuşan Cengiz Çiçek, 10 Eylül’de Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda yapılacak mitinge katılım çağrısında bulundu.

İstanbul Emek ve Demokrasi Koordinasyonu tarafından “Barış, adalet ve özgürlük” sloganıyla Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda yapılacak miting 10 Eylül’de saat 15.00’da başlayacak, saat 18.00’da sona erecek.

Barış Akademisyenleri’nden Doç. Dr. Özgür Müftüoğlu, Barış Bloğu Sözcüsü Ayşe Erzen, HDP Ankara Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in konuşmacı olarak katılacağı mitingde, Emek ve Demokrasi Koordinasyonu’nun bildirisi okunacak.


Bakırköy’de yapılacak ‘barış’ mitinginin programı

Previous post
Tanrıkulu yineledi: 'SİHA sivilleri vurup öldürdü; sizde Allah korkusu da kalmamış, vicdansızlar!'
Next post
Avrupa işçi sendikalarından Türkiye boykotu: 'İç politika baskıcı, basın özgürlüğü sınırlı'