Ana SayfaGüncelŞampiyonlar Ligi’nde teknik direktörler 11’i: Kalede Şenol Güneş var

Şampiyonlar Ligi’nde teknik direktörler 11’i: Kalede Şenol Güneş var

HABER MERKEZİ – UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer alan kulüplerin teknik direktörlerinden çıkartılan 11’de, Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş kalede yer aldı. UEFA,  bu ilk 11’i, “Orta saha muazzam, kale de emin ellerde” sözleriyle sosyal medyadan paylaştı.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin resmi internet sitesi, ligin bu sezonunda yer alan takımların teknik direktörlerinden oluşan bir 11 kurdu.

3-5-1-1 taktiği ile hazırlanan ilk 11’de, Beşiktaş’ın teknik direktörü Şenol Güneş de var. Tecrübeli teknik direktör kadroda kalede yer alıyor.

11’de kaleyi koruyan Şenol Güneş’in futbol geçmişi ise şöyle özetleniyor:

Türkiye Ligi’ni 6 kez müzesine götüren Trabzonspor’un kalesini koruyan Şenol Güneş, 1972-87 yılları arasında 15 yıllık kariyerinde üç kez Türkiye Kupasını kazandı. Güneş, ayrıca 5’i kaptan olarak olmak üzere 31 kez Türkiye formasıyla sahaya çıktı.

UEFA’nın teknik direktörler kadrosunun defansında ise Porto’dan Sérgio Conceição,Tottenham’dan Mauricio Pochettino, Spartak Moskova’dan Massimo Carrera, Maribor’dan Darko Milanič ve Feyenoord’un teknik direktörlüğünü yapan Giovanni van Bronckhorst var.

Teknik direktörler 11’inde orta sahada da efsane isimler yer alıyor: Manchester City’den Josep Guardiola, Chelsea’den Antonio Conte, Atlético Madrid’den Diego Simeone ile Real Madrid’in teknik direktörü Zinédine Zidane.

Bu efsane takımın ileri ucunda ise Barcelona’nın teknik direktörü Ernesto Valverde var.

“Kale emin ellerde”

İşte UEFA’nın hazırladığı ve sosyal medya hesaplarından “UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki teknik direktörlerden bir 11 çıkarttık. Orta saha muazzam, kale de emin ellerde” sözleriyle paylaştığı efsane kadro şöyle:


Gazete Karınca



Önceki Haber
Demirtaş’ın kitabı 10 günde 5 baskı yaptı: Satış rakamları açıklandı
Sonraki Haber
Avrupa Konseyi 'Katalonya'daki sansür yasal' dedi, gazeteciler 'baskıyı' Türkiye'ye benzetti