Ana SayfaGüncelAmedspor oyuncularına ve teknik heyetine sahada saldırı

Amedspor oyuncularına ve teknik heyetine sahada saldırı

HABER MERKEZİ – Sarıyer’in Amedspor’u ağırladığı 9. hafta maçında Sarıyer oyuncuları Amedsporlu Deniz Naki, Zülküf Özer ve teknik heyete saldırdı.

2. Lig Kırmızı Grup’ta dün oynanan Sarıyer-Amedspor maçında Sarıyer taraftarları, Amedsporlu futbolculara küfrederken, Sarıyer futbolcuları da Amedsporlu Deniz Naki, Zülküf Özer ve teknik heyete saldırdı.

1HaberVar’dan Şaban Yerlikaya’nın haberine göre, Sarıyer taraftarları maçın başından itibaren Amedspor aleyhine bayrak açıp bozkurt işareti yaparak Amedsporlu futbolculara hakaretlerde bulunurken, saha içinde ise Sarıyerli futbolcular konuk Amedsporlu futbolculara saldırdı.

Amedspor kaptanı Deniz Naki, yedek kulübede oturan kaleci Zülküf Özer ve maç sonunda soyunma odasına gitmekte olan Amedspor teknik heyetine yapılan saldırı anı cep telefonlarıyla görüntülendi.

Mersin maçında sahaya giren taraftar Naki’ye saldırmıştı

Sezonun ilk maçında Mersin İdman Yurdu deplasmanında seyirci yasağı ile sahaya inen Amedspor’un oyuncusu Deniz Naki, maç esnasında sahaya giren bir taraftarın saldırısına uğramıştı.

Deniz Naki, saldırgan hakkında şikayetçi olmadığını belirterek, “Maçtan sonra polis soyunma odasına geldi ve bana şikayetçi olup olmayacağımı sordu. Ben şikayetçi olmayacağımı söyledim, kimi kime şikayet edeceğim, bir şey çıkmayacaktı” diye konuşmuştu.


Mersin’de maç esnasında sahaya giren taraftar Amedsporlu Naki’ye saldırdı


 


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
AKP’den istifa etmeyen belediye başkanları için soruşturma ve kayyum sinyali
Sonraki Haber
Demokrasi İçin Birlik'ten forum: Sonuç bildirgesi açıklandı