Ana SayfaGüncelErdoğan: Mahalli seçimde 5’te bir eşcinsel kotası koyuyorlar, Allah şaşırtmasın

Erdoğan: Mahalli seçimde 5’te bir eşcinsel kotası koyuyorlar, Allah şaşırtmasın

HABER MERKEZİ – ‘Eşcinsel kotası’ üzerinden muhtarlara CHP’yi eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Mahalle Komiteleri’nde yapılacak seçimde 5’te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar; Allah şaşırtmasın, bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor” diye konuştu. Yeni AKM projesini eleştiren TMMOB’u da hedef alan Erdoğan, “Hemen o bir tane Mimar Mühendisler Odası mı öyle bir şey var, ona karşı çıkmış. Ne yaparsan yap durduramazsın” dedi.

41. Muhtarlar Buluşması’nda konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’yi ‘eşcinsel kotası’ üzerinden hedef aldı.

Saray’da bir araya geldiği muhtarlara MHP’yi öven CHP’yi ise eleştiren Erdoğan, şunları söyledi:

Ana muhalefet partisi sıfatını taşıyan bir partinin milletimizden o kadar ayrıldı ki şuan CHP İlçe Belediyeli Mahalle Komiteleri’nde yapılacak seçimde 5’te bir oranında eşcinsel kotası koyuyorlar. Allah şaşırtmasın. Bir partide ölçü kalmayınca işte böyle nereye savrulacağı belli olmuyor. Varsın bunlar böyle devam etsin biz evelallah.

Özellikle MHP’nin ülkemiz ve milletimiz için hayati önem taşıyan konularda yanımızda yer almasını takdirle ve memnuniyetle karşılıyorum.Buna karşılık anamuhalefet partisinin tutarsız, temelsiz, fırsatçı, her türlü kavramı ve değeri istismar eden, bunlarla kalmayıp FETÖ’den PKK’ya tüm terör örgütlerinin borazanlığını yapan tavrı karşısında üzüntümü de ifade etmek isterim.

Erdoğan konuşmasında ayrıca Atatürk Kültür Merkezi (AKM) ile ilgili yeni projeyi eleştiren Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ni (TMMOB) bir kez daha hedef aldı:

Atatürk Kültür Merkezi’ni (AKM) eskisi zaten harabeydi, depreme dayanıklılığı, şusu busu kalmadı, onu yıkıyoruz. Onun yerine modern bir kültür merkezi yapıyoruz. Hemen o bir tane Mimar Mühendisler Odası mı öyle bir şey var, ona karşı çıkmış. Ne yaparsan yap durduramazsın. Siz buraya da karşı çıktınız, biz yaptık mı burayı, yaptık. Ağa babalarınız bile buraya geldi mi Geldi. Bak biz burada şimdi bu milletin gerçek evlatlarıyla beraber bu toplantıları yapıyoruz..




Önceki Haber
Gözaltındaki avukat Selçuk Kozağaçlı açlık grevine başladı
Sonraki Haber
İsrailli yetkililerle yaptığı gizli görüşmeler ortaya çıktı: Britanya'da bir bakan daha istifa etti