Ana SayfaGüncelErdoğan’dan ‘Evlenip çoğalın’ çağrısı: Hassasiyeti bırakın, terör örgütü üyelerinin en az 15 çocuğu var

Erdoğan’dan ‘Evlenip çoğalın’ çağrısı: Hassasiyeti bırakın, terör örgütü üyelerinin en az 15 çocuğu var

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Müslüman kadınlara seslendi, “Emir çok net; nikahlanın, evlenin çoğalın. Hassasiyeti bir kenara koymamak gerekir. Türkiye’deki terör örgütü bu konuda çok hassas. En az 10, 15 çocukları var” dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Saray’daki İslam İşbirliği Teşkilatı’ın (İİT) Kadın Danışma Konseyi Genç Kadınlar Liderlik ve Girişimcilik Programı Sertifika Töreni’nde konuştu, kadınlara seslendi: “Nikahlanın, evlenin, çoğalın”.

Dini buyruklara atıfta bulunan Erdoğan bu çağrısını, “Türkiye’deki terör örgütü üyelerinin en az 15 çocuğu var” sözleriyle temellendirirken, kadınlara ‘hassasiyetlerini bir kenara koymaları’ gerektiğini de söyledi.

Erdoğan’ın konuyla ilgili açıklamaları şöyle:

Kadınlarımızın hayatın her alanında sıkıntı yaşamaları İslam’dan değil toplumların  asırlara yaklaşan algılarından kaynaklandığı bir gerçektir. Elbette annelik, Allah’ın kadınlara en büyük lütfudur. İkramıdır. Anneliği inkar fıtratı yani yaradılışı inkârdır. Ancak Müslüman kadın iyi bir anne olduğu kadar yeri geldiğinde çığır açan siyasetçi, ilim insanı, atılgan bir savaşçıdır. Kadının emeği olmayan, kadın eli değmeyen her iş, bize göre eksik, yarımdır. Modern yapıyı, İslam düşmanlığı olarak anlayan sözde elitist, özde lümpen bir güruha rağmen kadınlarımıza haklarını teslim etme mücadelesini verdik vermeye de devam ediyoruz.  İnancının gereğinden dolayı kıyafetinden dolayı üniversiteye gidemeyen, iş hayatına atılamayan adeta 4 duvar arasına mahkum edilen kadınlarımızı özgürlükleri ile buluşturduk.

Rabbim, Peygamberimiz, emir çok net; nikahlanın, evlenin çoğalın. Hassasiyeti bir kenara koymamak gerekir. Müslümanın çoğalması şart geri adım atmamak gerekir. Müslüman kadınların hassasiyetini çok önemsiyorum. Türkiye’deki terör örgütü bu konuda çok çok hassas en az 5, 10, 15 çocukları var. İnanıyorum ki, Rabbimin emri yerine gelecektir.

Previous post
Bakan Akdağ 'tecrübe kazanmak için' sabaha kadar Narcos'u ayakta izlemiş
Next post
Nasrallah: Lübnan Başbakanı Suudi Arabistan'da ev hapsinde