Ana SayfaMedya‘Kendi haberini kendin yap’: Kadıköy’de yurttaş haberciliği eğitimi

‘Kendi haberini kendin yap’: Kadıköy’de yurttaş haberciliği eğitimi

HABER MERKEZİ – Demokrat Haber, dezavantajlı kesimler için 25-26 Kasım 2017 tarihleri arasında Kadıköy’de ‘Yurttaş Haberci Eğitimi’ düzenleniyor.

Demokrat Haber, sorunları medyada yeterince yer almadığı için yurttaş haberciliği yapan ya da yapmak isteyen dezavantajlı kesimler için yurttaş haberciliği eğitimi düzenliyor.

Eğitim, 25-26 Kasım 2017 tarihlerinde Kadıköy’de yapılacak.

Demokrat Haber’den Mehmet Göcekli, “Görmüyor, Duymuyor, Bilmezlikten Geliyorlarsa; Kendi Haberini Kendin Yap” diyerek yola çıktıklarını ve iyi bir eğitim programı hazırladıklarını ifade ediyor.

Yaptıklarının bir nevi “ilk yardım eğitimi” olduğunu, katılımcılara temel habercilik bilgilerini kazandırarak, kendi haberlerini yapmalarını sağlayacaklarını söylüyor.

Eğitime katılacakların ise engelliler, LGBTİ’ler, Romanlar, Ermeniler, Süryaniler, Kürtler, Lazlar, Çerkesler, Aleviler, Hristiyanlar, Yahudiler, kadınlar, mülteciler, göçmenler gibi farklı gruplardan seçilmesine dikkat edileceği belirtiliyor.

Programda neler var?

 

 


Ücretsiz olarak verilecek eğitime katılmak isteyenlerin [email protected] adresine özgeçmişlerini ve neden bu eğitime katılmak istediklerini anlatan bir mail göndermeleri gerekiyor.
Ayrıca programın Facebook etkinlik sayfasına da BURADAN bakabilirsiniz.
Previous post
Rakka operasyonunda 500 Ezidi kadın ve çocuk IŞİD'den kurtarıldı
Next post
Akkim işçileri'nin eylemi 100. gününde: Ekim Devrimi'ne olan inançla kazanacağız