Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler için Binali Yıldırım’dan açıklama

Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgeler için Binali Yıldırım’dan açıklama

HABER MERKEZİ – Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı belgelerin “yalan yanlış” olduğunu öne sürdü, Kılıçdaroğlu için ise “Cumhurbaşkanımızın yakınlarının üzerinden bir itibar cinayeti işlemeye kalkıştı” dedi.

Saray’da düzenlenen Orman Bakanlığı Toplu Açılış Töreni’nde konuşan Başbakan Binali Yıldırım, dün partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlunun da aralarında bulunduğu yakınlarının yurt dışına yüklü para transferi yaptığına dair belgeleri açıklamasına dair açıklama yaptı.

Belgelerin “yalan yanlış” olduğunu savunan Yıldırım, “Cumhurbaşkanımız 40 yılı aşan siyasi hayatı boyunca bu ülkeye hizmet etmek için gecesini gündüzüne katmış millet sevdalısı bir insandır” diye konuştu.

Yıldırım, Kılıçdaroğlu için “Cumhurbaşkanımızın yakınlarının üzerinden bir itibar cinayeti işlemeye kalkıştı” dediği konuşmasında şu sözleri sarf etti:

Yalan yanlış belgelerle aklı sıra akrabalar üzerinden Cumhurbaşkanımızın itibarını zedeleyeceğini zannetti. Şiddetle celalle Cumhurbaşkanımızın şahsına hakaret etmeye devam ediyor. Hemen bu açıklamaların arkasından suçladığı insanların avukatları kendisini bu iddiayı ispata davet etmiş, elindeki bilgi ve belgeleri zaman geçirmeden savcılığa iletmesini, aynı zamanda da yazılı görsel medyalara vermesini istemiştir. Ses seda yok. Sayın Kılıçdaroğlu bu çıkışı ile aklı sıra Cumhurbaşkanımızın itibarını zedeleyeceğini zannediyor ama çok yanılıyor. Cumhurbaşkanımız 40 yılı aşan siyasi hayatı boyunca bu ülkeye hizmet etmek için gecesini gündüzüne katmış millet sevdalısı bir insandır.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Diyarbakır'ın 42 köyünde askeri operasyon için sokağa çıkma yasağı ilan edildi
Sonraki Haber
Demirtaş'ın fotoğrafı 'örgüt propagandası' sayıldı