Ana SayfaGüncelAKP’ye yakın şirketin anketi: Erdoğan, MHP ve diğer ittifaklarıyla bile 50+1’i göremiyor

AKP’ye yakın şirketin anketi: Erdoğan, MHP ve diğer ittifaklarıyla bile 50+1’i göremiyor

HABER MERKEZİ – AKP’ye yakınlığıyla bilinen MAK Danışmanlık şirketinin yaptığı anket sonuçlarına göre AKP, MHP ve hatta BBP ve HÜDA-PAR ittifaklarıyla bile 50+1’i göremiyor.

Yeniçağ’ın Ankara kulislerine yakınlığıyla bilinen yazarı Ahmet Takan, AKP’ye yakın kamuoyu araştırma şirketlerinden MAK Danışmanlık’ın yaptığı anketin sonuçlarını paylaştı.

Sarayın anketçisi açıkladı; “AKP-MHP 50 artı 1 olmuyor” başlıklı yazısında MAK Danışmanlık firmasının yönetim kurulu başkanı Mehmet Ali Kulat’la görüşmesini aktaran Yeniçağ yazarı, Kulat’ın AKP’nin şu anda oyunun yüzde 40’ta kilitlendiğini söylediğini aktardı.

Kulat’ın, MHP’nin yüzde 7-8 bandında olduğunu bildirdiğini de kaydeden Ahmet Takan, onun şu değerlendirmesine de köşesinde yer verdi:

MHP seçmeni yüzde 7’lerde AKP de yüzde 40’larda ise bugün (kararsızlar dağılmadan) ikisi birleştiğinde Cumhurbaşkanlığı garantiye alınmıyor. 50 artı 1’e getirmiyor. Cumhurbaşkanı da bunu okuyor ve görüyor. Hatta HÜDA-PAR ve BBP’yi de dahil ettiğimizde 50 artı 1’i göremiyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Silopi'deki termik santralde patlama: 3 kişi yaralandı
Sonraki Haber
OHAL'de basın: Sadece bir günde üç gazeteci için tahliye, iki gazeteci için tutuklama kararı