Ana SayfaGüncelCem Küçük bu kez suikast listesi açıkladı: ‘Üç beşinin kafasına sık bak ne oluyor’

Cem Küçük bu kez suikast listesi açıkladı: ‘Üç beşinin kafasına sık bak ne oluyor’

HABER MERKEZİ – Darbe girişimi soruşturması kapsamında yargılananların ‘konuşturulması’ için çeşitli işkence yöntemleri ve infazı öneren Cem Küçük, bu kez bir adım daha ileri giderek ‘suikast listesi’ açıkladı. Kapatılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı’nın da ismini anan Küçük, “Üç beşinin kafasına sık bak nasıl korkuyorlar” diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde, TGRT’de Fuat Uğur ile birlikte yaptığı Medya Kritik programında darbe girişimi soruşturması kapsamında yargılananların ‘konuşturulması’ için infaz ve işkence yöntemleri öneren Cem Küçük, bu kez ‘suikast listesi’ açıkladı.

İktidara yakınlığı ve gazetecileri hedef göstermesiyle bilinen yazar Küçük, TGRT haberdeki Medya Kritik isimli programda, darbe girişimi ile ilişkili olduğunu söylediği isimleri sıralayarak bunların öldürülmesini istedi.

Küçük, kapatılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve eski Taraf yazarı Emre Uslu gibi isimleri sayarak “Kardeşim, üç beşini hallet bak ne oluyor” diye konuştu.

Cem Küçük’ün suikast yapılmasını önerdiği isimleri sıraladığı o konuşması şöyle:

Adreslerine kadar biliniyor bunlar. Biz de yardım ederiz. Veririz. Kaç tane bunların köpeği varsa. Sana acımıyor adam. Adam senin büyükelçini öldürüyor, vatandaşına havadan kurşun sıkıyor. Buna artık anladığı dilden cevap vermen lazım. Sineye çekeyim ne ya? Ben, bizim tarihimizde sineye çekme diye bir şeyi, bu bizim solcuların bir kısmında ve ezik Müslümanlarda gördüm. Ya sen karşılık, mukavemet versene şuna ya… Üç beşini imha et ne oluyor bakalım. Üç beşinin kafasına sık nasıl korkuyorlar.

Öldür şimdi o Ekrem Dumanlı’yı, Emre Uslu’yu… Abdullah Bozkurt, Stockholm’de yaşıyor, ev adresi biliniyor. Var herkesin elinde, devletin elinde var. Öbürleri biliniyor. Amerika’dakiler biliniyor. Emre Uslu’nun nerede oturduğu biliniyor. O İhsan Deniz denilen köpeğin Avustralya’yla Yeni Zelanda arasında nasıl gidip geldiği biliniyor. Kardeşim, üç beşini hallet bak ne oluyor. Ne zaman aklımız başımıza gelecek bizim? Üç kişiyi öldürdükten sonra mı? Üç kişiye suikast yaptıktan sonra mı aklımız başımıza gelecek bizim? Dışarıda MİT’in yetkisi var…

AKP’li vekil de ‘infazı’ dillendirmişti

AKP Milletvekili Aydın Ünal da ABD’de devam eden Rıza Sarraf’ın tanık olduğu ambargo davası üzerinden Cemaatçileri uyarmıştı.

Ünal, “Bazı Fetullahçıların yaşaması ne Fetullah Gülen’in, ne de ABD istihbaratının işine gelir. Yargı tiyatrosu üzerinden operasyon çekeceğinize, yaklaşmakta olan yargısız örgüt infazlarına hazırlansanız iyi edersiniz” demişti.

Ünal, Cemaat’in yayın organlarının sözlerini “Devletin FETÖ’cüleri infaz edeceği” şeklinde aktardığını ve Sarraf davasını başlatan savcı Preth Bharara’nın da Twitter hesabından “Bayanlar baylar, Erdoğan’ın Milletvekili sürgündeki gazeteciler için yargısız infaz istedi” yazması üzerine Yeni Şafak’ta ikinci bir yazı kaleme almıştı.

Ünal, “Şu aşamadan itibaren FETÖ’nün hiçbir elemanı güven içinde değil. Hiç boşuna çarpıtmayın bu ifademi: Haşa, ‘yargısız infazdan’ bahsetmiyorum; tehdit, örgüt elebaşından ve onun tasmasını tutan istihbarat örgütü/örgütlerinden gelecektir” demişti.


HDP’li Paylan: İstihbarat aldım, Avrupa’daki Alevi ve Ermeniler ile oraya giden muhaliflere suikast yapılacak




Önceki Haber
Her gün bir porsiyon salata 'hafızayı güçlendiriyor'
Sonraki Haber
Demirtaş'tan erken seçim yorumu