Ana SayfaGüncelKHK’leri eleştiren MHP’li Kaya’ya partisinden tepki

KHK’leri eleştiren MHP’li Kaya’ya partisinden tepki

HABER MERKEZİ – Son çıkarılan KHK’leri eleştirerek ‘hukuk devletinin tabutuna son çivi çakıldı’ diyen MHP Milletvekili Atila Kaya’ya partisinden tepki geldi.

12 Eylül döneminde cezaevinde yatmış olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Atila Kaya, Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan son iki Kanun Hükmünde Kararname’ye (KHK) tepki göstermişti.

Kaya tek tip kıyafetlere de değinerek “Yeni 2 KHK, anayasanın üstünlüğü, hukuk devleti anlayışının konulduğu tabuta son bir çivi çakmak anlamına geliyor” demişti.

Bahçeli gibi düşünmüyor: MHP’li vekil KHK’leri eleştirdi, ‘Hedef toplumu teslim almak’ dedi

‘Esef verici olan CHP ve yandaşları ile aynı hizada olmasıdır’

Kaya’nın eleştirilerine tepki gösteren MHP Genel Sekreteri İsmet Büyük Ataman, “Esef verici olan CHP ve yandaşları ile aynı hizada yer almış olması kendi adına bir talihsizliktir” dedi.

MHP’li Ataman konuya dair yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki milletvekilimiz Atila Kaya’nın görüşleri partimizin görüşlerini yansıtmamaktadır. Ayrıca esef verici olan CHP ve yandaşları ile aynı hizada yer almış olması kendi adına bir talihsizliktir. Türk milletine karşı kin duyanlar, kinlerarası diyalog kuranlar tamamdır da Atila Kaya’ya ne olmaktadır? Neden rahatsız olmuştur?


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İsrailli vekilden, tutuklu Filistinlilerin yakınlarına sözlü saldırı ve tehdit
Sonraki Haber
Gergerlioğlu: Yeğenine, torununa 'Ben de ihraç edilirim' diye bakmayanlar var