Ana SayfaGüncelŞırnak’ta polis aracı 4 yaşındaki çocuğu ezdi

Şırnak’ta polis aracı 4 yaşındaki çocuğu ezdi

HABER MERKEZİ – Şırnak’ın İdil ilçesinde zırhlı polis servis aracı evinin önünde oynayan 4 yaşındaki Umut Ö. adlı çocuğu ezdi. Ağır yaralanan Umut Ö.’nün yoğun bakımda uyutulduğu bildirildi.

Şırnak’ın İdil ilçesine bağlı Aşağı mahallede, dün öğlen vakitlerinde zırhlı polis servis aracının, evinin önünde oynayan 4 yaşındaki Umut Ö. adlı çocuğu ezdiği öğrenildi.

Aracın altında kalarak ağır yaralanan Umut Ö., kendisine çarpan araçla önce İlçe Devlet Hastanesi’ne, ardından Cizre Devlet Hastanesi’ne, akşam saatlerinde de Batman’da bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

Çocuklarının durumu hakkında MA’ya bilgi veren aile, Umut Ö.’nün evin önünde oyun oynadığı sırada polis aracının çarpması sonucu kafasından ağır yaralandığını dile getirdi.

Yoğun bakımda tutulan Umut Ö.’nün çarpmadan kaynaklı beyin kısmında ödem oluştuğu ve ciğerlerinin de su topladığı öğrenilirken uyutulduğu bildirildi.

İHD: Zırhlı araçların karıştığı olaylarda 29 kişi yaşamını yitirdi

İHD İzmir Şubesi, 27 Ekim’de yaptığı açıklamada, 2016 yılı ile Ekim 2017 arasında zırhlı araçların karıştığı olaylarda 29 kişinin yaşamını yitirdiği, 34 kişinin de yaralandığını belirtmişti.

Kasım ayında ise Batman’da zırhlı aracın bir otomobile çarpması sonucu 3’ü asker 5 kişi yaralanmış, Şırnak’ın Cizre ilçesinde ise çok süratli olduğu belirtilen zırhlı polis aracı 8 yaşındaki Ruken Cansırı’ya çarparak ağır yaralanmasına sebep olmuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Turizmciler endişeli: Son bir yılda 7 büyük havayolu şirketi İstanbul uçuşlarını durdurdu
Sonraki Haber
Atilla tanık kürsüsünde: Aslan, Sarraf'tan aldığı ödemelerin 'üniversite için yardım amaçlı' olduğunu söyledi