Ana SayfaGüncel‘Siyaset yapmıyorum’ diyen Dilmen: Ailesi haram yemez, Erdoğan parkasız bir Deniz Gezmiş

‘Siyaset yapmıyorum’ diyen Dilmen: Ailesi haram yemez, Erdoğan parkasız bir Deniz Gezmiş

HABER MERKEZİ –Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, katıldığı bir televizyon programında Erdoğan ve ailesini övdü, Man Adası belgelerini açıklayan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi, Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi yaptı.

Habertürk’te Veyis Ateş’in sunduğu ‘Akılda Kalan’ programında konuşan Fenerbahçeli eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesini ne kadar çok sevdiğini anlattı.

Referandumda başkanlık sistemi için ‘Evet’ kampanyası başlatan Rıdvan Dilmen, programda sık sık “Siyasetten anlamam ve siyaset yapmıyorum” dedi ancak güncel siyasete dair değerlendirmelerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı, Erdoğan ailesinin yurt dışına para transferi ile ilgili Man Adası belgelerine dair hükümet yetkililerinin “Belgeler sahte” açıklamalarına benzer değerlendirmelerde bulunan Dilmen, “Erdoğan ailesi haram yemez. Man Adası olayı asılsız” dedi.

CHP liderini eleştiren Dilmen, “Erdoğan ailesini tanıdım, iyilikten başka şey görmedim” dedi.

Dilmen program boyunca Erdoğan ailesiyle ilişkisinden bahsetti.

Deniz Gezmiş benzetmesi

Konuşmasında İşçi Partili bir babanın oğlu olduğunu da söyleyen Erdoğan için Deniz Gezmiş benzetmesi de yaptı.

Ben Recep Tayyip Erdoğan beye baktığımda yeşil parkasız bir Deniz Gezmiş görüyorum. Demokrat sol görüşlü bir insan görüyorum. Bak Deniz Gezmiş’e Filistin’e gitmiş, kampa gitmiş. Deniz Gezmiş de ‘kahrolsun emperyalizm’ diyordu, Erdoğan da emperyalistlerle mücadele ediyor. NATO’da iki kişiden bahsedildi, bir ulu önder Atatürk’ten bir de Recep Tayyip Erdoğan’dan.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Arkadaşı, başını omzuna koyunca: İki öğrenci otobüste saldırıya uğradı, herkes izledi
Sonraki Haber
Meteoroloji uyardı: İstanbul'a yağış geliyor, hava 10 derece soğuyacak