Ana SayfaGüncelSoylu, Kılıçdaroğlu’nu ‘açık açık’ tehdit etti: Sen bittin

Soylu, Kılıçdaroğlu’nu ‘açık açık’ tehdit etti: Sen bittin

HABER MERKEZİ – CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun ‘Seni asmayacağım, rezil edeceğim’ sözlerinin ardından konuşan İçişleri Bakanı Soylu, “Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’un Ortahisar ilçesinde düzenlenen AKP 2. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Burada konuşan Soylu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Seni asmayacağım, rezil edeceğim’ sözlerine yanıt verdi, Kılıçdaroğlu’nu ikinci kez tehdit etti.

Daha önce Kılıçdaroğlu için “Biz onun boğazına ne takacağız görecekler” diyen Soylu, bu sefer de “Açık açık söylüyorum, sen bittin” sözleriyle CHP liderini hedef aldı.

Soylu, “Dün de şahsıma bir laf etmiş. Demiş ki, ‘Seni asmayacağım da rezil edeceğim.’ Kılıçdaroğlu, senin aklın gibi ipin de çürüktür. Kılıçdaroğlu, sana açık açık söylüyorum, sen bittin” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yakınlarının Man Adası’nda şirket kurduğu ve para transferi gerçekleştirdiğini öne sürdüğü belgelere de tepki gösteren Soylu, son olarak şu sözleri kaydetti:

Sen o meşhur çarklarını yine yaparsın tabi ki önümüzdeki günlerde. Bu işin peşini bırakacağımızı düşünüyorsan yanılıyorsun. Bugün 12’nci gün, tek tek sayıyorum. Şerefliysen ispat et, iftira atma. O iddiaları ispat etmesen buradan söylüyorum, şerefsizsin ve siyasi sahtekârsın.

CHP’li Tezcan’dan yanıt

Öte yandan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, Soylu’nun Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalarına ilişkin konuştu.

“Ne yazık ki hezeyanlar içinde kıvranan ve ne dediğini bilmeyen bir İçişleri Bakanı var” diyen Tezcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Devletin tepesinde provokatif yönetim, kriminal siyaset ustalığı gösteriyorlar. Devlet makamının koruması altında mafya babası ağzıyla konuşanların Bakanlık koltuklarında oturduğu çürümüşlükle karşı karşıyayız. Bu çürümüşlükle aynı dili kullanmayacağız. Bu mafyatik üslup bütün vatandaşların güvenliğini tehdit eder mahiyet almıştır. Artık bizim için sadece kirli siyasetle mücadele değil mafyatik iktidar tarzıyla mücadele de bir zorunluluk halini almıştır.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
İnsan Hakları Günü: Yüksel'deki anıt önünde açıklama yapmak isteyenlere polis müdahalesi
Sonraki Haber
Netanyahu'dan Erdoğan'ın "İsrail terör devletidir" sözlerine yanıt