Ana SayfaGüncelTaksim’de yılbaşı kutlamasına izin yok

Taksim’de yılbaşı kutlamasına izin yok

HABER MERKEZİ – Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, güvenlik tedbirleri gerekçesiyle Taksim Meydanı’nda yılbaşı kutlaması yapılmayacağını açıkladı.

Beyoğlu Emniyet Müdürlüğü tarafından Taksim’de bir otelde ilçede uygulanacak güvenlik önlemlerinin ele alındığı ‘Huzur Toplantısı’ düzenlendi.

Toplantıda konuşan Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, yeni yılın yaklaşması ile birlikte güvenlik tedbirlerinin arttırıldığını söyledi.

Bu yıl diğer yıllara oranla daha üst düzey önlemlerin alındığını dile getiren Kılıç bu kapsamda Taksim Meydanı’nda yılbaşında kutlama yapılmasına izin verilmeyeceğini açıkladı.

Toplanmaya izin vermeyeceklerini kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

Yılbaşı tedbirleri üst seviyede olacak. Geçtiğimiz yıl Reina saldırganının önce Taksim’de görüntü çekip daha sonra tedbirleri görünce başka yere yönlenmesi nedeniyle tedbirleri iki katına çıkaracağız. Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanı’na girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşı’ndan girişlerde önlemler alınacak. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
HDP'li Paylan: İstihbarat aldım, Avrupa'daki Alevi ve Ermeniler ile oraya giden muhaliflere suikast yapılacak
Sonraki Haber
'Ulusal ordu'yu hayata geçirmek için: Suriyeli kabile reisleri Alevilerin yaşadığı Samandağ'da toplanıyor