Ana SayfaGüncelAKP’li vekilden CHP’li belediye başkanına: Artistlik yapma

AKP’li vekilden CHP’li belediye başkanına: Artistlik yapma

HABER MERKEZİ – CHP’li Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in sık sık kazaların yaşandığı kavşaktaki incelemeden haberdar edilmediğini belirterek, tepki göstermesine AKP Milletvekili Faruk Çaturoğlu, “Basın karşısında artistlik yapmaya gerek yok. Dün biz bunu seninle konuştuk” diye karşılığını verdi.

AKP Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu ve Karayolları 15. Bölge Müdürü Hüsamettin Özendi, Alaplı ilçe girişinde sık sık kazaların meydana geldiği Yalı kavşağında inceleme yaptı.

İncelemelerin yapıldığı kavşağa gelen CHP’li Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ise programdan haberdar edilmediğini belirterek, yapılacak çalışmanın içinde belediyenin de olması gerektiğini söyledi.

Sputnik’in haberine göre Tekin, “Sonradan haberimiz oldu. Burada yapılacak bir şey belediyeyi ilgilendirir. Karayollarıyla belediye ortak bir çalışma yapılacak. Sizin burada olmanızdan belediyeye haber verilmesi gerekir. Olsun yine de önemli değil. Hoş geldiniz. Burada bir çalışma yapacaksak beraber yapacağız. Belediye de bu işin içinde olacak” dedi.

AKP’li Çaturoğlu ise Tekin’in bu sözlerine, “Buyurun o zaman” diye karşılık vererek, “Yani basının karşısında artistlik yapmaya gerek yok. Dün konuştuk bunu biz seninle” dedi.

CHP’li Tekin de “Haberimiz yok ki. Çağırmıyorsun ki vekilim” karşılığını verdi.

Tartışmanın ardından heyet yolda incelemede bulundu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
'Bahçeli'nin çığlığı': MHP, Erdoğan'dan çok şey mi istiyor?
Sonraki Haber
Hasta Tutuklular | Kanser hastası Seyran Demir 35 kiloya düştü