Ana SayfaGüncelBaşrolünde Peter Dinklage’ın olduğu bir bilimkurgu: ‘Hafıza’

Başrolünde Peter Dinklage’ın olduğu bir bilimkurgu: ‘Hafıza’

HABER MERKEZİ –Peter Dinklage ile geçtiğimiz sene yaşamını yitiren başarılı oyuncu Anton Yelchin’in başrolünde yer aldığı “Rememory” filmi vizyonda.

Game of Thrones dizisinin Altın Küre ödüllü oyuncusu Peter Dinklage’ın başrolünü üstlendiği Rememory (Hafıza) vizyonda.

Bilim-kurgu ve gizem türlerini bir araya getiren film, hatıraları seçip tekrar izlemenizi sağlayan devrimsel bir cihaz geliştiren ünlü bilim insanının esrarengiz ölümünü ve bu ölüm sonrasında yaşanan olayları anlatıyor.

Peter Dinklage ise filmde bilim insanının ölümünü incelemek için hatıra cihazını kullanan gizemli bir karakteri canlandırıyor.

Filmin konusu özetle şöyle:

“Gordon Dunn, ünlü bir bilim insanıdır. Çığır açan yeni bir cihaz üreten Gordon, cihazın tanıtımından kısa bir süre sonra gizemli bir şekilde ölü bulunur. Gordon’un eşi Carolyn için bu ani ölüm tam bir yıkım olur. Carolyn eşinin kaybı ile başa çıkmaya çalışırken, Dunn’ın çalıştığı şirket Cortex ise bilim insanının ölümü sonrası ortadan kaybolan cihazın peşine düşer. Carolyn yasını tutmaya çabalarken, onu ziyarete gelen gizemli bir adam ise kadının tahmininden çok daha fazla sır taşıyordur… Bu adam Dunn’ın esrarengiz ölümün ardındaki gizemi ortaya çıkartabilecek midir?”

Sundance Film Festivali’nde prömiyerini yapan ve Mark Palansky‘nin yazıp yönettiği filmin fragmanı ise şöyle:




Önceki Haber
Zamanın Dışına Kaçış: Bir Dada Günlüğü
Sonraki Haber
Türcülük heteroseksizmle nasıl işbirliği yapıyor?