Ana SayfaGüncelBatman’da 16 yaşındaki çocuk intihar etti iddiası

Batman’da 16 yaşındaki çocuk intihar etti iddiası

HABER MERKEZİ – Batman’da hakkında tutuklama kararı verildikten sonra adliyede intihar ettiği iddia edilen Mikail Aydoğdu’nun ardından 16 yaşındaki kardeşinin de intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Batman’da 15 Ocak günü adli bir suçtan hakkında tutuklama kararı verilen Mikail Aydoğdu’nun 3’üncü kattan atlayarak intihar ettiğinin ileri sürülmesinin ardından şimdi de 16 yaşındaki kardeşinin intihar girişiminde bulunduğu iddia edildi.

Çocuğun dün (21 Ocak) öğle saatlerinde  evinin 4’üncü katından atladığı ileri sürüldü.

Özel bir hastanede tedavi altına alındığı belirtilen çocuğun hayati tehlikesinin sürdüğü kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ne olmuştu?

MA’da yer alan habere göre adli suçlama ile çıkarıldığı mahkemece hakkında tutuklama kararı verilen 27 yaşındaki Mikail Aydoğdu’nun Batman Adliyesi’nin 3’üncü katından atlayarak intihar ettiği ileri sürülmüştü.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Aydoğdu’nun akrabaları Mikail’in denetimli serbestlikten dolayı sürekli olarak imza vermeye gittiğini, bir hafta imza vermeye gitmediği için 3-4 defa evinin sivil polisler tarafından basıldığını ve kendisi hakkında arama kararı olduğunu söylediklerini anlattı.

Aydoğdu’nun bunun üzerine adliyeye gittiği, çıkarıldığı mahkemece tutuklama kararı verildiği, o sırada elleri kelepçeli olduğu ve yanında polisler bulunmasına rağmen intihar ettiği ileri sürüldüğü belirtildi.