Ana SayfaGüncelCHP’li Kaftancıoğlu: Demirtaş’la fotoğrafımdan rahatsızlık duymuyorum, ona selam söylüyorum

CHP’li Kaftancıoğlu: Demirtaş’la fotoğrafımdan rahatsızlık duymuyorum, ona selam söylüyorum

HABER MERKEZİ – CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu, kendisini hedef gösterenlere ‘Korkuyorlar’ diyerek yanıt verdi. HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş ile çekilen fotoğrafı üzerinden kendisini hedef gösterenlere de seslenen Kaftancıoğlu, “Rahatsızlık duymuyorum. Demirtaş’a selam söylüyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 36. Olağan İl Kongresi’nde il başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu, görevi Cemal Canpolat’tan devraldı.

Eski Başkan Canpolat, “Seçildiği günden beri dışarıda linç girişimiyle karşı karşıya kalan il başkanımız ve ailesinin yanındayız” dedi.

Canpolat, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen suçlamalara yanıt verdi.

Kaftancıoğlu, “39 ilçede ayağa kalkacağız bunu görüyorlar ve bu yüzden korkuyorlar. Genel başkanımızın başlattığı yürüyüşün İstanbul’da nasıl vücut bulduğunu ve nasıl sonuç alacağını biliyorlar ve bu nedenle korkuyorlar ve saldırıyorlar” diye konuştu.

“Demirtaş ile çekildiğim fotoğraftan rahatsızlık duymuyorum”

Çocuğunun hedef gösterildiği tweeti anımsatan Kaftancıoğlu, “Bu ülkenin çocukları ölmesin diye mücadele ediyorum. Beni hedef gösteriyorlar. Bu ülkenin çocukları masumdur” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile çekilen fotoğrafını paylaşarak kendisini hedef göstermeye çalışanlara da “Hiçbir rahatsızlık duymuyorum. Halkın iradesi ile seçilmiş Selahattin Demirtaş’a selam söylüyorum” yanıtını verdi.

AKP’nin ‘mağduruyet’ siyasetine ilişkin de konuşan CHP’li Kaftancıoğlu, “Alın size nur gibi mağduriyet demişim, yalan mı söylemişim arkadaşlar? Kendileri demediler mi ‘Bu darbe bizim için Allah’ın lütfu’ diye. Hepimiz birlikte yaşamıyor muyuz OHAL’i” ifadelerini kullandı.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
YPG'den Erdoğan'a yanıt, uluslararası güçlere 'uyarı'
Sonraki Haber
Silivri Cezaevi'nde 'tek tip' uygulaması başlatıldı, 'kabul etmeyenler darp edildi'