Ana SayfaGüncelErdoğan Kaftancıoğlu’nu hedef gösterdi, ‘tam bir facia’ dedi

Erdoğan Kaftancıoğlu’nu hedef gösterdi, ‘tam bir facia’ dedi

HABER MERKEZİ – CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu’nu “Terör örgütü mensubu” olarak hedef gösteren Erdoğan, Afrin’e olası operasyon hakkında da açıklamalarda bulundu. Erdoğan, operasyonu “Suriyeli muhaliflerle” birlikte gerçekleştireceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda konuştu.

Erdoğan’ın gündeminde CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu ve Afrin’e olası operasyon vardı.

Hakkında soruşturma başlatılan Kaftancıoğlu’nu “Terör örgütü mensubu” olarak niteleyen Erdoğan, “Biz bu partinin başındaki zatın hezeyanlarını üzüntüyle takip ederken İstanbul’a bir il başkanı seçmişler ki tam bir facia” dedi.

Erdoğan ayrıca, Kaftancıoğlu’nu “Ermeni soykırımı diyerek tarihimizi ve milletimizi aşağılıyor” diyerek suçladı.

AKP lideri Erdoğan, CHP liderine de yüklenerek, “Gerçi Kemal Kılıçdaroğlu gibi karikatür gibi birinin başında olduğu partiye de tencere kapa gibi böyle birisi yakışır” diye konuştu ve şöyle devam etti:

Terör örgütü mensuplarını göreve getiren bir zihniyet CHP’yi esir almıştır. Ülkemize de CHP’ye de yazık. Ana muhalefet partisinin bir avuç marjinal elinde olması demokrasimiz adına ayıptır.


CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu kimdir?


Afrin’e olası operasyonu

Afrin’e olası operasyona ilişkin de konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

Suriye’deki oyunun kalbine Fırat Kalkanı operasyonu ile hançer sapladık. Yarın öbür gün, kısa bir süre içinde Afrin ve Münbiç’ten başlayarak Suriye’deki diğer terör yuvalarını da birer birer dağıtacağız. Buna ne müttefikimiz gibi gözüküp de bizi sırtımızdan vurmaya kalkanlar engel olabilir ne de siyasetçi görünümlü marjinal terör destekçileri engel olabilir.

Erdoğan partisinin grup toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada Afrin’e olası operasyonu “Suriyeli muhaliflerle” birlikte gerçekleştireceklerini söyledi ve “Savaş stratejilerinde geceler sayısızdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’ı aramayı düşünmediğini de ifade etti.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
YPG’den Afrin açıklaması
Sonraki Haber
Erdoğan'ın hedef gösterdiği Kaftancıoğlu’ndan yanıt