Ana SayfaGüncelErdoğan’ın hedef gösterdiği Kaftancıoğlu’ndan yanıt

Erdoğan’ın hedef gösterdiği Kaftancıoğlu’ndan yanıt

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı ve AKP lideri Erdoğan tarafından “Terör örgütü mensubu” olarak hedef gösterilen CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu’ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu, “Korkunun ecele faydası yoktur” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef göstermiş ve “Biz bu partinin başındaki zatın hezeyanlarını üzüntüyle takip ederken İstanbul’a bir il başkanı seçmişler ki tam bir facia” demişti.


Erdoğan Kaftancıoğlu’nu hedef gösterdi, ‘tam bir facia’ dedi


CHP İstanbul İl Başkanı seçilmesinin ardından hakkında soruşturma başlatılan ve bugün Erdoğan tarafından “Terör örgütü mensubu” olarak nitelendirilen Kaftancıoğlu, Twitter’dan açıklamalarda bulundu.

Kaftancıoğlu’nun paylaşımları şu şekilde:

“Recep Tayyip Erdoğan’ın doğrudan şahsımı hedef almış olması benim açımdan çok memnuniyet verici olup, kendisine çok teşekkür ederim.

“Şahsımla ilgili yalan, yanlış iftira ve iddialarda bulunması, hedef göstermesi ise içinde bulunduğu durumun acziyetini göstermesi açısından manidardır.

“Şahsi ikballeri uğruna devlet ve devlet kurumlarının yalan dolanlarla bu derece itibarsızlaştırılmasına vesile olanlarla başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere yargı önünde hesaplaşacağım.

“Son söz: korkunun ecele faydası yoktur! Halkız, haklıyız, kazanacağız…”


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Erdoğan Kaftancıoğlu'nu hedef gösterdi, 'tam bir facia' dedi
Sonraki Haber
HDP'den Erdoğan'ın hedef gösterdiği CHP'li Kaftancıoğlu'na destek