Ana SayfaGüncelOyuncu Feyza Civelek: Polis beni ve arkadaşımı darp etti

Oyuncu Feyza Civelek: Polis beni ve arkadaşımı darp etti

HABER MERKEZİ – Polisin elini ısırdığı için gözaltına alınan oyuncu Feyza Civelek, çıkarıldığı mahkemede verdiği savunmada bir polisin kendisini ve arkadaşını darp ettiğini söyledi.

İstanbul’un Ortaköy semtinde oyuncu Feyza Civelek, arkadaşı Ecem A. ile aracıyla seyir halindeyken polisler tarafından alkol kontrolü için durdurulduğu öğrenildi.

Duvar’ın DHA’dan aktardığı habere göre Feyza Civelek ile aracını durdurmak isteyen polis arasında tartışma yaşandığı ve o sırada polisin elini ısıran Civelek ile yanındaki arkadaşının gözaltına alındığı belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde adliyeye sevk edilen Civelek ve Ecem A. savcılığa verdikleri ifade ardından nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Civelek: Polis memuru beni yere yatırdı, yumruk attı

Mahkeme sorgusunda yaşananları anlatan Civelek, şunları söyledi:

Sabah saat 03.30 sıralarında arkadaşım Ecem A. ile birlikte Ortaköy’den eve geçtiğimiz esnada polis memurları bizi durdurdu. Daha sonra bir polis memuru arkadaşımın saçından tutarak araçtan indirdi. Yanıma iki polis gelerek beni zorla araçtan indirdi. Ben ne olduğunu anlamadım. Sinirlendim ve araçtan indim. O sırada polis memuru beni yere yatırdı. Bana yumruk attı. Ardından ben de tepki verdim. Arkadaşım panik içinde aracıyla oradan ayrıldı. Ben de bana vuran polis memurunun elini ısırdım.

Civelek, kendisini darp eden polisten de davacı ve şikayetçi olduğunu belirtti.

Civelek’in arkadaşı Ecem A. da araçlarını durduran polisin zorla kapıyı açarak saçından çektiğini belirterek, şöyle konuştu:

Benim kolumdan tutarak yere yatırdı. Sebebi ise aracı ısrarla sağa çekmek istememdi. Ben arkadaşıma baktığımda iki polis memurunun arkadaşımı yere yatırdığını gördüm. Yoldan geçen araçlar durarak polis memurlarına engel olmak istedi. Bir tane polis aracı durdu ve polis memurunu itip beni aldı ve araca bindirdi. Beni yere yatıran polisle tartıştı. Polis merkezine geldiğimde trafik polisleri hiçbir suçum yokken ehliyetimi aldılar. Uzlaşmayı kabul etmiyorum. Şikayetçiyim.

İfadelerin ardından İstanbul Sulh Ceza Hakimliği oyuncu Feyza Civelek ve Ecem A.’nın adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verdi.

Civelek ve Ecem A. hakkında “Polise mukavemet” suçu kapsamında soruşturma başlatıldığı öğrenilirken, polisler hakkında bir işlem yapılıp yapılmadığı ise bilinmiyor.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
"Avrupa'da yeni suikastlerin önlenmesi için Paris Katliamı'nın aydınlatılması gerek"
Sonraki Haber
İmam hatip ortaokulunda iki çocuğu cinsel istismara maruz bırakan erkeğe 16 yıl hapis