Ana SayfaGüncelYıldırım: ABD’deki davaya bakan yargıçlar FETÖ’nün esiri

Yıldırım: ABD’deki davaya bakan yargıçlar FETÖ’nün esiri

HABER MERKEZİ – Başbakan Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim talebine “15 senedir yenile yenile yenilgiye doymadın mı? Şurada 14 ay var biraz daha oyalan” yanıtını verdi.

Başbakan Binali Yıldırım, Nevşehir’de partisinin il kongresinde konuştu.

Sözlerine “Nevşehir nörüyonuz? Gadasını aldıklarım nörüyonuz?” diyerek başlayan Yıldırım, ardından hedefine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu koydu.

Kılıçdaroğlu’nun ‘Gelin şu seçimleri öne alalım’ sözlerine yanıt veren Yıldırım, “Be kardeşim 15 senedir yenile yenile yenilgiye doymadın mı? Şurada 14 ay var biraz daha oyalan. 3 gününde beyliği beyliktir. 14 ay sonra Kılıçdaroğlu’na bir ders verecek misiniz?” dedi.

“Sarraf davasındaki yargıçlar FETÖ’cülerin eseri”

ABD’de görülen Rıza Sarraf’ın sanık sandalyesinden tanık sandalyesine geçtiği davaya ilişkin de konuşan Yıldırım, “Kararı önceden verilmiş. Sonucu belli. FETÖ’cülerin eseri olmuş yargıçların verdiği kararlarla bir dava görülüyor. Adam sanık diye mahkemeye alıyor. Salona gelene kadar tanık oluyor. Adama (Sen Cumhurbaşkanını, Başbakanı, önüne kim geliyorsa suçla) diyorlar” ifadelerini kullandı.

“Bize hukuk dersi vermeye çalışanlar bu davada hukuku katletmişlerdir” diyen Yıldırım, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu iddia ederek “Hiç kimse ayak oyunları ile bu ülkeyi dize getiremez” diye konuştu.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
HDP'den Münir Özkul için mesaj
Sonraki Haber
Diyarbakır'da patlama meydana geldi