Ana SayfaGüncelAkit TV sunucusu: Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız

Akit TV sunucusu: Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız

HABER MERKEZİ – Akit TV sunucusu Ahmet Keser, “Türkiye ordusu sivil öldürmeye niye oraya gitsin abi? Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler, değil mi yani bir sürü hain var, Türkiye Büyük Millet Meclisi var” diye konuştu.

Akit TV’de bu sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programının sunucusu Ahmet Keser, Türkiye’nin Afrin’e dönük operasyonunda sivillerin hedef alındığı yönündeki iddialar için “sivil öldürecek olsalar buna Cihangir’den başlarız” dedi.

Keser, sunuculuğunu yaptığı programda şöyle konuştu:

“Sur’u, Diyarbakır’ı, Hakkari’yi, Cizre’yi kana bularken de yalan söylüyorlardı. ‘Türkiye Cumhuriyeti ordusu sivilleri öldürüyor’. Niye öldürsün ki abi? Orada sivil olsa Türkiye Cumhuriyeti ordusu neden orada olsun ki? Bir kere varlık sebebini bir önce düşünelim. Türkiye ordusu sivil öldürmeye niye oraya gitsin abi? Sivil öldürecek olsak Cihangir’den başlarız, Nişantaşı, Etiler, değil mi yani bir sürü hain var, Türkiye Büyük Millet Meclisi var. Öyle bir şey yok ki.”

BBC Türkçe’nin haberine göre 11 Şubat günü de Akit TV’de aynı programı sunan Yusuf Ozan, 11 askerin Afrin’de yaşamını yitirmesini manşet yapan Cumhuriyet gazetesi çalışanları gibi insanları katletmenin mübah olduğunu söylemişti.

Cumhuriyet gazetesi programın ardından Ozan hakkında suç duyurusunda bulunmuş, Cumhuriyet çalışanları da bu programın ardından tehdit aldıklarını açıklamıştı.

Previous post
BM 'Afrin de dahil' demişti: Yıldırım'a göre 'ateşkes' kararı sadece Doğu Guta ile ilgili
Next post
Kılıçdaroğlu'dan 'Gergerlioğlu' açıklaması: Asla zulmün karşısında boyun eğmeyeceğiz