Ana SayfaKadınAracıyla takip ettiği kadını taciz edip metrelerce sürükledi

Aracıyla takip ettiği kadını taciz edip metrelerce sürükledi

HABER MERKEZİ – Ankara’da yolda yürüyen bir kadın, yanına arabayla yaklaşan Z.Ö. isimli erkek tarafından tacize maruz bırakıldı. Ardından da Z.Ö. kadını kolundan tutarak arabayla sürükledi. Yaralanan kadın hastanede tedavi altına alınırken saldırgan Z.Ö. gözaltına alınarak tutuklandı.

Ankara’nın Keçiören ilçesinde 5 Şubat günü B.K. isimli kadın, Z.Ö. adlı bir erkek tarafında otomobille takip edilerek sözlü tacize maruz bırakıldı.

Araca yaklaşarak tacize tepki gösteren kadının kolundan tutan Z.Ö., B.K.’yi uzun süre aracıyla birlikte sürükledi.

Z.Ö. kadını bırakıp olay yerinden uzaklaştı.

‘Beni arabanın içine çekti’

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan B.K. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

B.K., Z.Ö.’nün arabasının sürekli önünde durduğunu ve en sonunda tedirgin olup kendini korumak için eline bir taş aldığını söyledi ve yaşadıklarını şöyle anlattı:

Bana, ‘Seni daha önce durakta gördüm, senden çok hoşlanıyorum. Lütfen tanışabilir miyiz? Arabaya gel’ gibi şeyler söyleyince ben de sinirlenip elimdeki taşı suratına fırlattım. Fakat yüzüne gelmemiş ki adam o sırada beni arabanın içine çekti. Ondan sonra nasıl düştüğümü, yerde nasıl yuvarlandığımı hiç hatırlamıyorum. Gözümü açtığımda çevremde bir sürü insan vardı ve ben yerde yatıyordum.

Olay sırasında yerde sürüklenirken yaralanan B.K., “Ben olayda kafamı yere vurdum. Kafam çok şişti benim. Vücudumun çeşitli yerlerinde şişlikler, morluklar var” dedi.

‘Ben kendi başıma yolda yürüyemeyecek miyim?’

Polise ifade verdiğini ve Z.Ö. hakkında şikayetçi olduğunu belirten kadın, “Sonuna kadar şikâyetçiyim. Ben de ailem de peşini bırakacak değiliz. Mahalledeki insanlar da herkes çok tepkili. Yani ben içeriden çıkmasını, çok hafif bir ceza ile kurtulmasını istemiyorum. Sokakta rahat yürüyemiyoruz” diye konuştu.

5.5 yaşındaki çocuğunun da yaşananlardan çok etkilendiğini söyleyen B.K., tacize tepki göstererek “Ben eşim olmadan kendi başıma yolda yürüyemeyecek miyim?” dedi.

Tacizci erkek tutuklandı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, güvenlik kamerası görüntülerinden aracın plakasını belirleyip, Z.Ö.’yü gözaltına aldı. Z.Ö. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

58 yaşındaki Z.Ö. sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.