Ana SayfaGüncel‘Asansöre bindirilmedi, 3 katı merdivenle çıkmaya zorlandı’: Sise Bingöl kelepçeli tedaviyi kabul etmedi

‘Asansöre bindirilmedi, 3 katı merdivenle çıkmaya zorlandı’: Sise Bingöl kelepçeli tedaviyi kabul etmedi

HABER MERKEZİ – Tarsus Cezaevi’nde hükümlü bulunan 78 yaşındaki hasta tutuklu Sise Bingöl’ün hastanede kelepçeli muayene dayatıldığı ve asansör olmasına rağmen merdiven kullanmaya zorlandığı belirtildi.

Tarsus T Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan 78 yaşındaki hasta tutuklu Sise Bingöl’ün sağlık sorunları her geçen gün ağırlaşırken, yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen tahliye edilmiyor.

Bingöl’le aynı cezaevinde bir süre kaldıktan sonra tahliye edilen Halide Aktay, Bingöl’ün sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde karşılaştıklarını MA’ya anlattı.

Bingöl’le birlikte hastaneye sevk edildiklerini ve bu sırada Bingöl’ün hastanede asansör olmasına rağmen 3 katı merdivenlerden çıkartıldığını belirten Aktay, “Sonra bu yetmedi Sise Nine’ye kelepçeli muayene dayatıldı. Sise Nine de, bu dayatmayı kabul etmediği için muayene olmadan geri götürüldü” dedi.

Bingö geçtiğimiz hafta JinNews’e gönderdiği mektupta sağlık sorunlarını anlatmıştı. Bingöl mektupta, sağlık sorunlarının giderek arttığını belirtmiş ve hastaneye giderken yaşadığı zorlukları anlatarak, “Hastaneye gitmek de istemiyorum” demişti.


Sise Bingöl: Hastaneye gitmek istemiyorum çünkü gidene kadar çok zorlanıyorum

78 yaşındaki tutukluya ‘sevk’: ‘Sise Nine’ üç gün boyunca ring aracına mahkum edildi

Sise Bingöl’ün kızı: Annemin durumu ağırlaşıyor, duyarlı olun

Sise Bingöl’ün durumu ağırlaşıyor: ‘Artık o dört duvara dayanması çok zor’