Ana SayfaGüncelTek kişilik kadroyla 8 senede hazırlandı: Animasyon filmi ‘Away’den fragman

Tek kişilik kadroyla 8 senede hazırlandı: Animasyon filmi ‘Away’den fragman

HABER MERKEZİ – Daha önce ‘Aqua’ ve ‘Priorities’ gibi ilgi çekici yapımların arkasındaki tek isim olan Zilbalodis’in sekiz senelik hazırlığın ardından yayınlanacak olan ‘Away’ filminden fragman yayınlandı.

23 yaşındaki Gintis Zilbalodis, genelde onlarca kişinin bir arada yürüttüğü film üretme sürecini tek başına üstlenerek yaptığı yeni animasyon filminden fragman yayınladı.

Daha önce okyanus korkusu olan bir kedinin etrafında dönen Aqua ve bir köpekle insanın hikayesini anlatan Priorities isimli kısa animasyon filmlerinin yapımını tamamlayan Zilbalodis’in filmin son dokunuşları yaptığı belirtildi.

Zilbalodis, Miyazaki’nin Future Boy Conan isimli sevilen anime serisinden esinlenilerek oluşturduğu Away’in vizyona girip girmeyeceğinin ise belli olmadığını söyledi.

Webtekno’nun haberine göre sinemacı, filmi iTunes, Vimeo On Demand gibi platformlar üzerinden satmayı planladığını açıkladı.

Tek kişilik bir kadro ile film üretmenin imkansız olmadığı gibi son derece keyifli olduğunu söyleyen Zilbalodis, gelecekte bu tür yapımların artacağını da söyledi.

Zilbalodis’in hazırladığı Aqua ve Priorities filmlerinin tamamını ve son filmi Away’in fragmanını aşağıdaki bağlantılardan izleyebilirsiniz:



Previous post
Meteoroloji’den İstanbul uyarısı
Next post
Nedeni iklim değişikliği: Sahra Çölü büyümeye devam ediyor