Ana SayfaGüncelKılıçdaroğlu: Sanatçılar mazlumun hakkını korur, diktatöre boyun eğmez

Kılıçdaroğlu: Sanatçılar mazlumun hakkını korur, diktatöre boyun eğmez

HABER MERKEZİ – CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Hatay’daki sınır birliklerini ziyaret edip şarkı söyleyen isimleri “Bir ülkenin sanatçıları mazlumun haklarını korurlar. Diktatörün karşısında boyun eğmezler” sözleriyle eleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda konuştu.

Hedefine yine AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı alan Kılıçdaroğlu, Erdoğan’la Hatay’daki sınır birliklerini ziyaret eden ve şarkı söyleyen isimleri sert sözlerle eleştirdi.

CHP lideri, “Bir ülkenin sanatçıları mazlumun haklarını korurlar. Diktatörün karşısında boyun eğmezler. Kimseyi ötekileştirmezler” dedi ve şunları ekledi:

“Sanatçı denen vatandaş onun yanında senin ne işin var. Afrin’de 52 şehidimizin kanı kurumadı. toplanmışlar bir grup gürüh, davul zurna şarkılar kıyamet! Bulunduğunuz apartmanda eğer bir kişi vefat etmişse televizyonu bile açmaz. Bu rezil adamlar ve onları oraya götüren adam, sen eğer yüreğin yetiyorsa bir Afrin şehidinin evinin bulunduğu sokaktan geç ve Yaylalar türküsünü söyle bakalım.”

Kılıçdaroğlu, yaptığı konuşmada darbe girişiminin siyasi ayağının bir numarasının Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu bir kez daha söyledi.


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Buldan 'erken seçim' için tarih de verdi: Yalan söylüyorlar, 2019’u bekleyemezler
Sonraki Haber
Öğretmenlerinin gözlemleri: İmam Hatip öğrencileri deizme kayıyor