Ana SayfaGüncelAkşener: TRT’yi satacağım parasını size vereceğim

Akşener: TRT’yi satacağım parasını size vereceğim

HABER MERKEZİ – İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, medyanın muhalefete karşı tavrını eleştirerek, “Dün Kayseri yıkıldı, orada TRT beni tam 38 saniye gösterdi. TRT’yi satacağım parasını size vereceğim” dedi.

İYİ Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, partisinin Çorum’daki mitinginde konuştu.

Akşener, medyanın muhalefete yönelik tutumunu eleştirerek, “TRT beni Kayseri’de 38 saniye göstermiş. Orası da bir çiftlik TRT’yi satacağım parasını size vereceğim. Orası sizin olabilir ama benim meydanlarım var” ifadelerini kullandı.

Akşener, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı kast ederek, “Bana diyor ki ‘Milletin cebindeki parayı soruyormuş. Sana ne milletin cebindeki paradan sen kendi cebine bak’ Siyasetçinin görevi kendi çebindekini değil milletin cebindeki paraya bakmaktır. Bir gence iş bulmak bu devletin görevidir” dedi.

Şeker fabrikalarının satılmasına da değinen Akşener, “Satın alanlara sesleniyorum cumhurbaşkanı seçildiğim gün hepsini iptal edeceğim sakın elinizi uzatmayın” diye konuştu.

‘Sen bostan korkuluğumusun?’

Geçmiş yıllarda çalınan sınav sorularını hatırlatan Akşener şunları söyledi:

“Buradan ilan ediyorum çalınan sorularla hakları ziya olan gençlerin hakkı geri verilecektir. Adama da yüklenmeyin adam çok saf. Gelen kandırdı giden kandırdı. PKK kandırdı, Barzani kandırdı, FETÖ kandırdı. Tüm bunlar olurken sen nerdeydin. Sen bostan korkuluğumusun?”




Önceki Haber
29 gün kala: Erken seçimlere giderken adaylar ne diyor, neler oluyor?
Sonraki Haber
Cortázar'ın iki kitabı 'Sınav' ve 'Andrés Fava’nın Güncesi' raflarda yerini aldı