Ana SayfaGüncelErdoğan’dan İnce’nin adaylığına yorum: Çıldırtmasalar da şaşırtmayı başardılar

Erdoğan’dan İnce’nin adaylığına yorum: Çıldırtmasalar da şaşırtmayı başardılar

HABER MERKEZİ – Partisinin grup toplantısında konuşan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığını “Bizi çıldırtacaklarını söylemişlerdi… Çıldırtmasalar da şaşırtmayı başardılar” sözleriyle değerlendirdi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterdiği Muharrem İnce için yorumda bulunan Erdoğan, şöyle dedi:

“Seçim kampanyasında CHP’nin başındaki zata mı yoksa öne sürdüğü garibana mı bakacağız, onu bilemiyoruz. Ortada bir aslı bir de kuklası var. Bizi çıldırtacaklarını söyleyerek yola çıkmışlardı. Haklarını vermek lazım. Çıldırtmasalar da şaşırtmayı başardılar. Sürekli bize meydan okuyan, hadi bakalım dediğimizde köşe bucak kaçan bu yalancı pehlivan hiçbir işe yaramasa da milletimizi eğlendiriyor. Bu karikatür tip ve adayının maceralarını seçime kadar izlemeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz 16 yıl boyunca hayıflanmam, şöyle sıkletimize uygun bir ana muhalefet bulamayışımdandır.”

CHP’li Özel ‘çıldırtacağız’ demişti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 27 Nisan’da yaptığı açıklamada Erdoğan’ın CHP adayı ile ilgili yaptığı açıklamalara dikkat çekerek, “Birileri gündemi belirleyememekten, belirlediğimiz gündemin peşinden koşmaktan dolayı çılgına dönmüş durumda. YSK takvimi açıkladı, son tarih belli. O tarihten önce bizim adayımız açıklanacak. Bu, emin olsunlar ki Recep Tayyip Erdoğan’ın keyfine, dileğine uygun bir zamanda değil, bizim tercihlerimize ve istediğimiz zamanda olacak. Onu en çıldırtacak zamanda en çıldırtacak şekilde en çıldırtacak adayı açıklayacağız” demişti.

Previous post
Sigarayla eş değer dört kanserojen gıda
Next post
"This Is America": Childish Gambino'dan Amerika'daki ırkçılığı özetleyen bir klip