Ana SayfaGüncelErdoğan’dan İnce’nin görüşme ve tartışma talebine yanıt

Erdoğan’dan İnce’nin görüşme ve tartışma talebine yanıt

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan, Muharrem İnce’nin randevu talebiyle ilgili konuya dair “Televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim” açıklamasında bulundu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan’a, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muammer İnce’nin “Erdoğan çağırırsa saraya giderim” ve “Gelsin televizyonda tartışalım” sözleri hatırlatıldı.

Erdoğan, “Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kendisini ağırlayacak mısınız? TV programına çıkacak mısınız?” şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

“Ben ikinci sorunuzdan başlayayım. Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz. Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum. Ve randevu talebinde bulundular. Ve bu talebe de kısa zamanda cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur.”


Erken seçime 48 gün var: Neler oluyor, adaylar ne diyor?

Previous post
Diyarbakır'da öğrenci servisi şarampole yuvarlandı: 2'si ağır 14 kişi yaralandı
Next post
Trump tahliyesini istemişti: Türkiye'de tutuklu olan rahip Brunson tahliye edilmedi