Ana SayfaGüncelSelvi’nin ‘TAMAM’ yorumu: Erdoğan rakiplerinin sloganını belirleyecek kadar güçlü bir lider

Selvi’nin ‘TAMAM’ yorumu: Erdoğan rakiplerinin sloganını belirleyecek kadar güçlü bir lider

HABER MERKEZİ – Hürriyet yazarı Selvi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Milletim ‘Tamam’ derse kenara çekiliriz” sözü sonrası sosyal medyada milyonlarca kişinin “TAMAM” demesini yazdı. Selvi’ye göre bu durum “Erdoğan’ın, rakiplerinin seçim sloganını dahi belirleyecek kadar güçlü bir lider olduğunu gösteriyor.”

Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Şayet bir gün milletimiz ‘tamam’ derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz” sözleri sonrası sosyal medyada “TAMAM” etiketinin dünya trendlerinin en üst sırasına çıkmasını köşesine taşıdı.

Selvi, Erdoğan’ın muhalefete ‘seçim sloganı verdiğini’ belirterek, bunun da onun güçlü bir lider olduğunu gösterdiğini savundu. Yazının ilgili kısmı şöyle:

“Cumhurbaşkanı Erdoğan, rakiplerinin seçim sloganını dahi belirleyecek kadar güçlü bir lider olduğunu gösterdi. Erdoğan’ın, ‘Tamam’ sözü muhalefeti heyecanlandırdı. Ancak Erdoğan karşıtları öyle taşkın bir kampanya yürütmeye başladılar ki bu durum muhafazakâr kesimi harekete geçirdi, Erdoğan’ın etrafında bir kenetlenmeye yol açtı. ‘Devam’ için bir motivasyon kaynağı oldular. Gezi olaylarından bu yana sosyal medyada ne kadar Erdoğan aleyhtarı kampanya yürütüldüyse, sandıkta tam tersi çıktı. Bu kez de öyle olursa hiç şaşırmam.”

Previous post
Demirtaş'la görüşen İnce, HDP adayının önerisini aktardı
Next post
"İttifak dışı bırakılması HDP'ye oy olarak dönecek"