Ana SayfaGüncel“AKP’nin bölgedeki vekil listelerinde sıkıntı var, bu yüzden Erdoğan Diyarbakır’da şahsına oy istedi”

“AKP’nin bölgedeki vekil listelerinde sıkıntı var, bu yüzden Erdoğan Diyarbakır’da şahsına oy istedi”

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Diyarbakır ziyaretini kaleme alan Hürriyet yazarı Selvi, AKP’nin, milletvekili listelerinden dolayı bölgede sıkıntı yaşandığının altını çizerek, “Erdoğan o nedenle, ‘Sizin vekiliniz benim’ diyerek bu kez şahsına oy istedi” dedi. Selvi, HDP’nin barajı aşıp aşmamasının milletvekili dağılımını etkileyeceğini de vurguladı.

İktidara yakın kalemlerden Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi, AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti sırasındaki söylemlerini yazdı.

“Kürt sorunu yoktur”, “Bunlar ateist, bunlar dinsiz” şeklindeki mesajları ‘analize’ tabi tutan Selvi, Erdoğan’ın Diyarbakır ziyareti ve orada verdiği mesajların önemli olduğunu söyledi.

AKP’nin, milletvekili listelerinden dolayı bölgede sıkıntı yaşandığının altını çizen Selvi, “Erdoğan o nedenle, ‘Sizin vekiliniz benim’ diyerek bu kez şahsına oy istedi” dedi.

Yazısında ‘bölgede’ AKP ve HDP’nin olduğunu vurgulayan Selvi, “HDP’nin barajı aşıp aşmaması milletvekili dağılımını etkileyecek” notunu da düştü.

Previous post
Mayıs ayında erkekler tarafından 37 kadın öldürüldü
Next post
Meteoroloji uyardı: Sağanak geliyor