Ana SayfaGüncelDemirtaş’tan sesli Whatsapp mesajı

Demirtaş’tan sesli Whatsapp mesajı

HABER MERKEZİ – HDP’nin hapisteki cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, bu kez de Whatsapp’tan sesli mesajla seçmenlere seslendi.

HDP’nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi’nden ailesiyle haftalık telefon görüşmesini gerçekleştirdi.

Demirtaş, konuşmasının bir bölümünde Whatsapp’tan sesli mesaj olarak seçmenlere seslendi.

Hapisteki cumhurbaşkanı adayı Demirtaş’ın mesajı şöyle:

“Herkesin içi rahat olsun. Biz burada çok moralliyiz, sağlıklıyız, kendimize bakıyoruz. Dışarıdan gelen haberlerle daha mutlu oluyoruz, daha da coşuyoruz. Bizim için dışarıdan gelen her haber, her sevinçli haber bir moral gıdasıdır. Bizim sağlığımızın yegane garantisi de halkımızdır. Herkesin içi rahat olsun. Herkes sadece seçim çalışmasına kendini katmaya çalışsın.”



Demirtaş seçim kampanyasını cezaevinden sürdürüyor

Demirtaş, 4 Kasım 2016 tarihinden bu yana Edirne F Tipi Cezaevi’nde tutuklu bulunuyor. Yüksek Seçim Kurulu, adaylığında hukuki bir sakınca görmeyip adaylığını kabul ederken, Demirtaş, diğer adaylardan farklı olarak tutuklu bulunduğu için meydanlarda yurttaşlara seslenemiyor ve seçim kampanyasını şahsen anlatamıyor.

HDP’nin adayı Demirtaş, sadece avukatları ve partisi aracılığıyla yazılı mesajlarla Cumhurbaşkanı adayı olarak sesini duyurabiliyor.


Demirtaş’tan ‘WhatsApp mesajı’ niyetine: Bu mesajı en az 100 kişiye gönderin

Previous post
TSK'den Kandil'e hava saldırısı
Next post
Osman Kavala, uzun tutukluluk gerekçesiyle AİHM’e başvurdu