Ana SayfaGüncelİnce Ankara’da: AA, TRT ve YSK’yi tarafsız yargıya göndereceğim

İnce Ankara’da: AA, TRT ve YSK’yi tarafsız yargıya göndereceğim

HABER MERKEZİ – Ankara’da konuşan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı İnce, “AA, TRT ve YSK’nin yöneticilerini tarafsız yargıya göndereceğim” diye konuştu.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimlere iki gün kala Ankara’da düzenlediği mitingde konuştu.

İnce, daha önce eleştirilerde bulunduğu Anadolu Ajansı (AA), TRT ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) için “Hiçbir intikam, rövanş duygu yok; asla. Ama bu üç kurumun yöneticilerini yargıya göndereceğim. Bağımsız, tarafsız bir yargıya göndereceğim” diye konuştu.

Ankara’da HDP, CHP ve İYİ Parti adına bastırılmış sahte broşürlerin ortaya çıkmasına da değinen İnce, “Bunlar nasıl Müslüman, nasıl insan anlamış değilim. Bunu yazan ahlaksız, terbiyesiz, namussuza sesleniyorum. Bunlar sahtekar, yalancı. Bunlar bırak Müslüman olmayı, bunlar insan bile değil. Bu broşürlerin benimle ve CHP’yle hiçbir ilgisi yoktur. Bunlar paçavradır” ifadelerini kullandı.

İnce ayrıca AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a şu sözlerle seslendi:

“Bak sana son teklifim. Yarın Büyük İstanbul mitingim. Ankara’da olmuş 2 milyon kişi, İstanbul’da 5 mi 6 mı olur bilmiyorum… İstersen yarın mitingimi bile iptal ederim, gel karşıma çık, televizyonda tartışalım. “

Previous post
Kılıçdaroğlu'ndan Anadolu Ajansı hakkında suç duyurusu
Next post
Tutuklu kadın siyasetçilerden seçim mesajı: Bu düzeni kadınlar değiştirecek