Ana SayfaGüncelİki usta sinemacıdan fütürist bir uyarlama: “Alita: Battle Angel”

İki usta sinemacıdan fütürist bir uyarlama: “Alita: Battle Angel”

HABER MERKEZİ – James Cameron ve Robert Rodriguez imzalı bilim kurgu filmi “Alita: Battle Angel” filminden yeni fragman geldi.

Avatar ve Titanik’ten tanıdığımız James Cameron ile Dehşet Gezegeni ve El Mariachi filmlerinde imzası olan Robert Rodriguez’in Alita: Battle Angel filminden yeni fragman yayınlandı.

İsmini de aldığı Yukito Kishiro’nun 1990 yılında yayımlanan manga serisinden uyarlanan filmin yapımcılığını James Cameron’un yanı sıra Jon Landau üstleniyor.

Başrolünde Rosa Salazar’ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda birçok yıldız isim bulunuyor. Jennifer Connelly, Eiza González, Michelle Rodriguez, Christoph Waltz, Jackie Earle Haley, Jeff Fahey ve Mahershala Ali bu isimler arasında.

Film, Alita adında tanımadığı bir gelecekte uyanan sayborg görünümlü karakteri merkezi ele alıyor.

Alita’nın hatırlamadığı geçmişinden kendini koruması için Ido isimli bir doktor yardımcı olurken, Alita sıradışı dövüş yeteneklerine sahip olduğunu ve peşine düşenlerin olduğunu öğreniyor.

21 Aralık’ta Türkiye’de vizyona girecek filmin San Diego Comic Con kapsamında yayınlanan yeni Alita: Battle Angel fragmanını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.