Ana SayfaGüncelİYİ Partili Özdağ: CHP ile ittifak bize oy kaybettirdi

İYİ Partili Özdağ: CHP ile ittifak bize oy kaybettirdi

HABER MERKEZİ – İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, “Koyduğumuz hedeflere ulaşamadık. Bunun nedenleri var. Benim kişisel kararım CHP ile seçim ittifakı bize oy kaybettirdi” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile yaptıkları seçim ittifakının kendilerine oy kaybettirdiğini söyledi.

Habertürk TV’de konuşan Özdağ, beklenen oyun alınamamasından CHP’yi sorumlu tutarak “Koyduğumuz hedeflere ulaşamadık. Bunun nedenleri var” dedi ve ekledi:

“Benim kişisel kararım CHP ile seçim ittifakı bize oy kaybettirdi. Siyasette pişmanlık söz konusu değil ama genel çerçevede baktığımızda yolumuza devam ediyoruz. Eğer SP-Demokrat Parti ittifakı olsaydı biz de çok daha fazla oy alırdık. Sadece biz değil Saadet Partisi de bunu belirledi diye düşünüyorum.

“Tabi bizim de eksiklerimiz vardı. Kampanyamızı daha iyi yapabilirdik. Neticeye baktığımızda geçmişten ders alıp, eksiklerimizi giderip, yola devam edeceğiz.”

İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, CHP, Saadet Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte oluşturdukları “Millet İttifak”nın seçimlerin ardından sona erdiğini açıklamıştı.


İYİ Partili vekil: İktidar bir olumsuzluk yaşarsa elimizi taşın altına koyarız


PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Sivas'ta tarım işçilerini taşıyan kamyonet yamaçtan sürüklendi: 17 yaralı
Sonraki Haber
Yıldırım'dan yeni KHK açıklaması: Uzadı biraz