Ana SayfaGüncelSinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda

HABER MERKEZİ – Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyonda. Filmler arasında “Hayat okulu” ve “Zama” en dikkat çeken yapımlar olarak yer alıyor.

Sinemalarda bu hafta 7 yeni film vizyona giriyor.

Aksiyondan drama, animasyondan gerilime, komediden korkuya kadar farklı tarzlardan oluşan yapımlar arasından Hayat Okulu ve Zama dikkat çekiyor. Hayat Okulu ile yetimhanede büyüyen Paul adındaki bir çocuk ile Totoche’nin kesişen hayatları beyaz perdeye yansıtılırken, Zama ile de Güney Amerika’da doğan ve İspanyol Kraliyeti’nin bir görevlisi olan Zama’nın yaşadıkları ele alınıyor.

Hayat Okulu (School of Life)

Nicolas Vanier’in yönetmen koltuğunda oturduğu Hayat Okulu, ormanlık bir alanda yolları kesişen bir çocuk ile bir erkeğin hikayesini odağına alıyor.

Yönetmen Nicolas Vanier’in Jerome Tonnerre ile senaryosunu kaleme aldığı komedi ve dram karışımı filmde, François Cluzet, Jean Scandel, Eric Elmosnino, François Berleand, Urbain Cancelier ve Carolina Jurczak gibi isimler yer alıyor.

Ant-Man ve Wasp

Ant-Man ve Wasp, hem iyi bir baba hem de süper kahraman olan Scott Lang’ın geçmişindeki sırları çözmek için Wasp ile işbirliği yaparak verdiği mücadeleyi konu ediyor.

Peyton Reed’in yönetmenliğini yaptığı filmde, Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michelle Pfeiffer, Judy Greer, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Michael Pena, Michael Douglas ve Laurence Fishburne rol alıyor.

Zama

Arjantin’in en önemli edebi yapıtlarından kabul edilen, Antonio di Benedetto’nun 1956 tarihli aynı adlı romanından beyaz perdeye uyarlanan Zama, İspanya’nın sömürgesi olan 18’inci yüzyıl Paraguay’ında geçiyor.

Lucrecia Martel’in yazıp yönettiği filmde Daniel Gimenez Cacho, Lola Duenas, Matheus Nachtergaele, Juan Minujin, Mariana Nunes ve Rafael Spregelburd oynuyor.

Kaptan Dandun (Capt’n Sharky)

Hubert Weiland ve Jan Stoltz’un yönettiği haftanın animasyon filmi Kaptan Dandun, Sharky isimli bir geminin kaptanı ve mürettebatının başından geçen olayları konu alıyor.

Hayalet Hikayeleri (Ghost Stories)

Hayalet Hikayeleri, içinde üç farklı ürpertici hikayenin yer aldığı bir dosya bulan ve bu doğaüstü hikayelerin peşine düşen bir profesörün yaşadıklarını konu ediyor.

Yönetmenliğini Jeremy Dyson ile Andy Nyman’ın yaptığı filmde, Andy Nyman’ın yanı sıra Martin Freeman ve Whitehouse rol alıyor.

Karantina XII

Karantina XII, staj için terk edilmiş bir adaya giden bir grup öğrencinin hikayesini konu alıyor.

Can Varol’un yönettiği korku filminde, Berna Üçkaleler, Umut Demirdelen, Şevket Süha Tezel, Anıl Can Yılar, Cansu Şahin, Barış Efe ve Buse Sevindik gibi isimler yer alıyor.

Dua et kardeşiz

Hamza Yaman’ın yönettiği Dua Et Kardeşiz, arazilerinden yol geçeceğini öğrenen iki kardeşin hikayesini odağına geliyor.

Komedi türündeki filmde Eray Kaman, Gökhan Demir, Başak Akbay, Funda Dönmez, Ayhan Taş ve Cihangir Şeşen gibi isimler oynuyor.

Previous post
Kanada'da sıcak hava dalgası nedeniyle 33 kişi yaşamını yitirdi
Next post
Habertürk: Gücü kullanışlılığında - Emre Tansu Keten