Ana SayfaKültür-Sanat“Supergirl” dizisinde olacak: Süper kahraman aleminin ilk trans karakteri geliyor

“Supergirl” dizisinde olacak: Süper kahraman aleminin ilk trans karakteri geliyor

HABER MERKEZİ – ABD’deki the CW adlı televizyon kanalı ilk LGBTİ+ süper kahraman Batwoman dizisinin ardından şimdi de “Supergirl” dizisine ilk trans karakteri dahil etmeye hazırlanıyor.

2015’ten bu yana CW ekranlarında devam eden “Supergirl” dizisi, yeni sezonunda karşımıza çıkaracağı karakterlerden biriyle tarihe geçecek.

İnsanların ne zaman öleceğini ön görebilme yeteneğine sahip Dreamer isimli yeni karakter, süper kahraman aleminin ilk trans karakteri olacak.

DC Comics çizgi romanlarında Dream Girl adıyla da bilinen Nura Nal karakterinden uyarlanan ve dizide Dreamer / Nia Nal olarak göreceğimiz yeni kahramanı oynamak için seçilen isim de genç aktivist Nicole Maines oldu.

Bantmag’in haberine göre yapılan açıklamalarda söz konusu karakter, “Başkalarını korumak için şiddetli bir dürtüye sahip trans bir kadın” olarak tanımlanıyor.

Nicole Maines’in dizinin oyuncu kadrosundan isimlerle birlikte San Diego Comic Con kapsamında Kevin Smith’in sorularını yanıtladığı röportajı aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.


Lezbiyen süper kahraman Batwoman diziye uyarlanıyor

Previous post
Mesut Özil Almanya Milli Takımı'nı bıraktı
Next post
Erbil'de valiliğe silahlı saldırı