Ana SayfaToplumsal CinsiyetBoşanma aşamasındaki kadını bıçaklayıp, balkondan atmıştı: Serbest bırakılan erkeğe yakalama kararı

Boşanma aşamasındaki kadını bıçaklayıp, balkondan atmıştı: Serbest bırakılan erkeğe yakalama kararı

HABER MERKEZİ – Ankara’da boşanma aşamasında olup ayrı yaşadığı kadını bıçaklayıp balkondan aşağı attıktan sonra gözaltına alınıp serbest bırakılan Fatih E. hakkında savcılık tarafından yapılan itiraz sonucunda tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.

Ankara’nın Kahramankazan ilçesinde yaşayan Fatih E., boşanma aşamasında olduğu kadını ölümle tehdit etti.

Bunun üzerine kadın çocukları ile birlikte annesine giderek, burada yaşamaya başladı.

Burada da tehdit ve tacizlere devam eden Fatih E., 25 Ağustos gecesi pencereden eve girerek, kadını darp edip bıçakladı ardından da balkondan aşağıya attı.

Bu esnada kendisine engel olmak isteyen çocuklarını da darp eden Fatih E., zemine düşen yaralı kadının üzerine saksı attı.

Çocukların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı kadını hastaneye kaldırdı.

Ağır yaralı kadının hastanedeki tedavisi devam ederken, gözaltına alınan Fatih E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘Can güvenliğimiz yok’

DHA’ya konuşan ailenin çocuğu, saldırının olduğu gün babasının kendilerini arayıp “Sizi öldüreceğim, bıçaklayacağım” diyerek tehdit ettiğini söyledi.

Olaydan sonra babasının kaçtığını, bir müddet sonra da olayda kullanılan bıçağı almak için geri döndüğünü anlatan çocuk, babası bulmadan önce bıçağı polise teslim ettiğini anlattı.

Babasının serbest kalmasına tepki gösteren çocuk, annesinin yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiğini, ne kardeşinin ne annesinin ne de kendisinin can güvenliğinin olmadığını vurguladı.

İtiraz sonrası yakalama kararı

Fatih E. hakkında Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan itiraz neticesinde tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkartıldı.

Previous post
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 9 soru
Next post
İklim Anlaşması da kurtarmıyor, felaket göz göre göre geliyor