Ana SayfaÇalışma YaşamıGebze’de iş cinayeti: Bir işçi çatıdan düşerek yaşamını yitirdi

Gebze’de iş cinayeti: Bir işçi çatıdan düşerek yaşamını yitirdi

HABER MERKEZİ – Kocaeli Gebze’de bir fabrikanın çatısında tamirat yaparken düşen Metin Yılmaz isimli işçi yaşamını yitirdi. Öte yandan Tekirdağ Malkara’da da bir işçi tamirat yaptığı çatıdan düşerek yaralandı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesi Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv yedek parça üretimi yapan bir fabrikanın çatısında tamirat yapan Metin Yılmaz isimli işçinin düştüğü öğrenildi.

Dengesini kaybederek düştüğü belirtilen ve ağır yaralanan Yılmaz’ın, olay yerine gelen sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlendi.

Yapılan olay yeri incelemesinin ardından Yılmaz’ın cansız bedeni morga kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bir işçi de düşerek yaralandı

Diğer yandan Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde bir maden ocağına ait çatıda onarım yapan 50 yaşındaki Şaban İ. İsimli işçi, dengesini kaybetmesi sonucu metrelerce yüksekten yere düştü.

Yaralanan Şaban işçi, olay yerine gelen ambulansla Malkara Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Denizli’de iş cinayeti: Vincin yere çakılması sonucu üç işçi yaşamını yitirdi


Ağustos’ta en az 180 işçi yaşamını yitirdi

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Meclisi raporuna göre Ağustos ayında meydana gelen iş cinayetlerinde 11’i çocuk en az 180 işçi yaşamını yitirdi.


2018’in ilk sekiz ayında en az 1290 işçi yaşamını yitirdi

Previous post
Burhan Sönmez'in son romanı 'Labirent' raflarda
Next post
'Bedelli'de ilk celp dönemi başladı: Başvuru sayısı 515 bini geçti