Ana SayfaToplumsal CinsiyetKadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı başlıyor

Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı başlıyor

HABER MERKEZİ – 21. Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı bu yıl 3-5 Kasım tarihlerinde Bodrum’da düzenlenecek.

Bu sene 21’incisi gerçekleştirilecek olan Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı, 3 Kasım’da başlıyor.

JinNews’te yer alan habere göre her yıl farklı illerde bir araya gelen kadınlar, bu yıl Muğla’nın Bodrum ilçesinde buluşacak.

Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kurultayda kadınlar, “Kadına Yönelik Erkek Şiddetiyle Mücadele Yeni Devlet Politikalarının Neresinde?” başlığını tartışacak.

İlki “25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddete Son Günü” etkinliği kapsamında 1998 yılında “Sığınaksız Bir Dünya” talebiyle gerçekleştirilen kurultayın programı, Kurultay Sekretaryası tarafından paylaşılacak.

21. Kadın Sığınakları ve Da(ya)nışma Merkezleri Kurultayı Sekretaryası, Bodrum Kadın Dayanışma Derneği ve Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı tarafından yapılan açıklamada, kadınların 15 Ekim’e kadar başvuru formunu kendilerine ulaştırmaları istendi.

Kurultay için iletişim kanalları

Kurultaya katılmak isteyenlerin bütçeleri olmaması halinde başvuru formunda belirtmeleri istenerek, Kurultay Sekreteryası tarafından yapılacak olan değerlendirme sonucunda bütçenin karşılanıp karşılanmayacağının kişilere bildirileceği belirtildi.

Kurultay’a dair sorular için (0252) 316 31 63 numaralı telefon ya da [email protected] adresinden Bodrum Kadın Dayanışma Derneği’ne, (0212) 292 52 31 numaralı telefon ya da “[email protected]” adresinden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na ulaşılabilir.


Kurultay katılım formuna BURADAN ulaşabilirsiniz.

PAYLAŞ:
    WhatsApp'da Paylaş!   Telegram'da Paylaş!     Yazdır   E-Posta Gönder

Önceki Haber
Gerekçesi stagflasyon: Merkez Bankası faizi sabit tuttu
Sonraki Haber
Bu kez Hakkari: Bir şüpheli asker ölümü daha