Ana SayfaGüncelNotabene’den üç yeni kitap

Notabene’den üç yeni kitap

HABER MERKEZİ – Notabene Yayınları’ndan üç yeni kitap okuyucuyla buluştu: Mehmet Sürücü’nün “Ah Kamilâ” adlı öykü kitabı, Arzu Eylem’in “Çok Çağı” ve Akın Çokuğurluel’in “Çobanaldatan” romanları.

Ah Kamilâ

Mehmet Sürücü’nün bu kitabı öykülerden oluşuyor. Sahici bir dünyadan okura seslenen yazarın “ıslıktan uğultuya, uğultudan inlemeye, inlemeden çığlığa dönen sesleri dinlediği, bulduğu şeyleri deniz suyuyla çalkaladığı, tuzdan nemden geriye kalanlarla türlü renkte, şekilde, büyüklükte, aslını bir tek kendisinin bildiği yapılar kurduğu” aktarılıyor tanıtım metninde.

Çok Çağı

Arzu Eylem iki öykü kitabından sonra kaleme aldığı romanı “Çok Çağı”, içinde Gılgamış’ı, Nuh Tufanı’nı ve pek çok mitolojik öyküyü saklayan; dünü, bugünü, geleceği saran bir dram. Hem ütopya, hem de distopya. Doğayı, aşkı, şiiri teknolojiye kurban eden insanlığa dair bir bilimkurgu.

Çobanaldatan

Akın Çokuğurluel’in üçüncü romanı “Çobanaldatan”ın dünyanın düzeniyle uğraşan bir konusu var. Yazarın bu eseri olay örgüsüyle hayatın, ölümün, kabullenişin, varoluşun sırlarına dokunuyor.

Previous post
Cezaevinden firar eden kişi Kadıköy'de 11 kişiyi bıçakladı
Next post
Bahçeli ‘ittifak yok’ dedi, ikinci açıklamayla düzeltti: Cumhur İttifakı duruyor