Ana SayfaEkolojiMeteorolojiden uyarı: Sıcaklık 8 derece düştü, kar ve kuvvetli yağış geliyor

Meteorolojiden uyarı: Sıcaklık 8 derece düştü, kar ve kuvvetli yağış geliyor

HABER MERKEZİ – Meteoroloji yaptığı açıklamada sıcaklığının 8 derece birden düştüğü belirtirken, birçok bölge için kar, don ve şiddetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada bugün hava sıcaklıklarının 8 derece birden düştüğü belirtildi.

Yapılan son değerlendirmelere göre Akdeniz kıyıları başta olmak üzere yurdun birçok bölgesinde yarın sağanak beklenirken, Mersin çevreleri, Adana’nın batı kesimleri, Adıyaman ve Şırnak çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli yağış bekleniyor.

Trakya ile gece saatlerinde Kütahya, Bilecik, Bolu, Kastamonu, Çankırı, Eskişehir’in kuzey ve batı çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde görülecek.

Yağışların İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balıkesir, Çanakkale, Kuzey Ege kıyıları, Muğla ve Isparta’nın güneydoğusu ile akşam saatlerinden itibaren Kürt illerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji sağanak ve kara karşı bir takım uyarılarda bulundu.

Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedilen açıklamada buzlanma ve dona karşı uyarı yapıldı.

Previous post
"Kalem ve hayalgücünüzle gelin": Deli Dalgalar'ın geleneksel yılbaşı postası 2 Aralık'ta
Next post
Erdoğan ile Trump bu akşam görüşecek