Ana SayfaGüncel“Yeni Yerli Konserler” yarın

“Yeni Yerli Konserler” yarın

HABER MERKEZİ – 2018’in “Yeni Yerli Konserler”i yarın Babylon’da start veriyor. CanOzan’dan İrem Candar’a sahnede genç ve dikkat çekici isimler olacak.

Babylon’un New East Waves’le ortak projesi Yeni Yerli Konserler, ilk buluşmasını yarın akşam altı konserlik özel bir programla gerçekleştiriyor.

Yerli müzik sahnesinin genç ve dikkat çekici isimlerine sahnesinde yer verecek olan Babylon’un bu serisinin açılışını yapacak isimlerden biri CanOzan. 2015-2017 yılları arasında yayınladığı üç albümü ile biliniyor.

İskender Paydaş ve Teoman’la yaptığı çalışmalarla adını duyuran İrem Candar da Yeni Yerli Konserler’de yer alacak sanatçılardan.

Geçtiğimiz Şubat ayında “Çıktım Bi Yola” teklisiyle dinleyicilerle buluşan Nova Norda ise 2018’in yerli sahnesinde dikkat çekici isimlerinden.

Alternatif rock grubu Yedinci Ev’le tanınan Birkan Nasuhoğlu, kendi bestelerini yapmaya ve paylaşmaya başladıktan sonra kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Fikri Karayel ile Pamela’dan Yüzyüzeyken Konuşuruz’a birçok isim için remikslere imza atan Ufuk Kevser de “Yeni Yerli Konserler”de dinleyiciyle buluşacak.


Daha ayrıntılı bilgiye BURADAN bakabilirsiniz