Ana SayfaGüncelErdoğan’dan Portakal’a açık tehdit: Buldun ekranı, haddini bil, hesabı ağır olur

Erdoğan’dan Portakal’a açık tehdit: Buldun ekranı, haddini bil, hesabı ağır olur

HABER MERKEZİ – Cumhurbaşkanı Erdoğan bir kez daha CHP lideri Kılıçdaroğlu ile ‘barışçıl protesto hakkı’ndan söz eden FOX Tv sunucusu Portakal’ı hedef aldı. Erdoğan, “Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir, sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini, hesabı ağır olur” dedi.

Konya’da Mevlana Meydanı’nda bir toplu açılış töreninde konuşan AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir kez daha CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile FOX Tv sunucusu Fatih Portakal’ı hedef aldı.

Erdoğan, FOX Tv sunucusu Portakal’ın Türkiye’de protesto hakkının önündeki engellere dönük eleştirisini dün de hedef almış, “kendini bilmez, haddini bilmez” ithamlarında bulunmuştu.

Bugün ise Portakal’ı, “Birileri çıkmış Portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir nedir, sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni. Buldun ekranı, bu ekrandan milleti sokağa çağırmak… Bu ülkede benim milletimin onuruyla oynanmaz, hesabı ağır olur” sözleriyle tehdit etti.

Erdoğan, “Bay Kemal” diye seslendiği CHP liderine ise “Bay Kemal 15 Temmuz’da tankların arasından kaçtın. Bu defa kaçamazsın” dedi.




Önceki Haber
75’ten fazla şubesi bulunan Çıtır Usta iflas etti
Sonraki Haber
“Kriz üç koldan yaklaşıyor, işsizliğin her türünde tırmanış var”